Hogy csináljam, hogy mindenkinek jó legyen, nem tudok kétfelé szakadni?
Adnátok tanácsot??MErt egyszerűen nem látom a kiutat. Itt a szép napsütéses idő, és a fél délelőttöt benn töltöttük a lakásban.
A nagylányom 2,5 éves imád kinn lenni, elég nagy a mozgásigénye, kertes házban élünk, a kicsi 6 hónapos, örökmozgó, mászni tudó, babakocsit rettenetesen utáló baba.
Addig van el a babakocsiban,míg reggel elmegyünk a boltba és elszundít.
Hogy oldjam meg hogy kinn is legyünk,de a kicsi is jól érezze magát. Most ebéd előtt csaltam egy kcisit, felöltöztettem a kicsit, és a kezemben fogtam, de 10 perc után megunta és ment volna, érdekli minden, csak tudjon közben mászni.PEdig a babakocsi háttámláját is feljebb vettem,hogy kilásson
Alvásidőben nem próbáltad még babakocsiba tenni a picit?
A naggyal akkor tudsz beszélgetni, sétálni.
Nekem mindegyik szeretett a kocsiban aludni, így ebéd után felöltöztettem őket, a picit hasra tettem a babakocsiban, és mire toltam 30 m-t, elaludt. 10 esetből 9-szer aludt vagy 3 órát a friss levegőn, addig a nagy is tud levegőzni.
Csatos hordozót javasolnék, vagy tedd hintába, üljetek hintaágyba, az enyém ott tökjól elvolt ennyi idősen :-)
És úgy sincs el a babakocsiban ha tologatod közben, vagy nézheti hogy mit csinál a tesó?
Az enyém is csak akkor maradt meg a bababocsiban ha volt közben "műsor" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!