Hogy csináljam a hozzátáplálást?
Első kérdésem, hogy szoptatás előtt, után vagy két szopi között?
A második a sorrend... Alma az első ezután szintén gyümölcs, tehát barack jöjjön, vagy zöldség és akkor répa?
Mi az ajánlott bevezetési sorrend?
Köszi a válaszokat!! :)
Mindenki másképp csinálja. Én így csináltam. Először a tízórait kezdtem kiváltani, tehát amikor következett volna a tízórai szopi, előtte kapott gyümölcsöt, utána szopizott. Először a gyümiket sorba vettük tízóraira, amikor elfogytak a gyümik, jöttek a zöldségek ebédre. Tehát kapta a gyümit tízóraira, ebédre a zöldségeket. A zöldséget is szopi előtt adtam. Utána jött az uzsi, szintén szopi előtt. Ez is gyümölcs volt, vagy a maradék főzelék. Minden étkezés kiváltásához kb. 1 hónap kellett. Tehát 1 hónap után evett annyit, hogy nem kérte a cicit.
Mindent adtam neki szépen sorba, kivéve ami puffasztó zöldség. Azokat később kapta. 6 hósan kezdtem hozzátáplálni. Ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan.
Köszi, aranyosak vagytok!!
Kedves utolsó! Tudom én, hogy nem kell rágörcsölni és igyekszem is, csak szeretnék felkészült lenni és holnap kezdem a hozzátáplálást. :)
Még vmi eszembe jutott. Van lefagyasztott tejem, ezt a főzelékekhez hozzátehetem majd, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!