Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt 'mindenkinek' csoda...

Itt 'mindenkinek' csoda babája van csak nekem nem, vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge ne vegye magára!!!DE...eleg sokat olvasok itt sőt kérdéseket is szoktam feltenni es ugy veszem észre 80%-ban akik írnak úgy írnak a babájukról mintha csodababák lennének..

Nem akarok senkit bántani csak nem értem.

Pl:az én babám már 6hónaposan szavakat mond',utánozza amiket mondanak neki.

4hónaposan már mászik

6hónaoosan magától megy

Most komolyan az én babám van 'lemaradva' vagy tenyleg ennyi gyorsan fejlődő baba van?

Nem akarom elhinni hogy 5-6hósan szavakat mond tudatosan egy baa.

Az én fiam 6hós de mond szavakat csak gatyog, minden oldalára fordul próbalja a kuszast ennyi. Nem megy nem beszel,nem fut, nem ül--- az en fiammal vannak bajok vagy nem ertem

Bocs de ezt meg kellett osztanom

2013. ápr. 22. 21:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagy egyedül az érzéseddel ahogy látom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2013. ápr. 22. 21:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a pasiknál a farok méret...a szülés is mindenkinek borzalmasabb volt mint a tiéd,nem vetted még észre??:D
2013. ápr. 22. 21:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hogy sokmindenkinek csodababája van, mindenben megy a versengés. Pl. én nem híztam ennyit, pedig mindent ettem amit megkívántam, én végig szexeltem a férjemmel és sokkal jobb volt mint előtte, én soha nem voltam rosszul - vagy éppen ellenkezőleg, végighánytam a terhességem, stb. Én bármilyen kérdést felteszek vagy olvasok, mindbe bele lehet magyarázni, hogy versengés megy. Persze az is lehet, hogy mindenki csak elmondja a saját tapasztalatát.. Ki tudja? egyébként attól meg nem lesz senkinek csodababája, mert hamarabb beszél, mert akkor meg valami másban lassabb. Nekem is jó a kézügyességem, de sportból olyan béna vagyok, hogy na.
2013. ápr. 22. 21:40
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mcindenki hozzâszólását.

Sokba van igazság

És végre nem összeveszés lett a vége :)

Mindenki leirta a véleményét

2013. ápr. 22. 22:16
 15/23 Agika0219 ***** válasza:
100%

az én kisfiam 11 hónapos..nem csodababa:D

9 hónaposan kezdett csak ülni..kuszást,mászást egyszerre probálkozik vagy valami olyasmi..nemrég kezdett felállni is.(igaz neki nagyon lazák az izmai és gyógytornászhoz is járunk,ja és lyukas szívvel született)ja és foga is csak 4 van:D..de nembaj..igy is eszik darabos kajákat:)

2013. ápr. 22. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem,nincs csodababám.Hasról hátra 4hósan fordult,vissza majdnem 6hósan.6,5hós nem tud ülni,tolat csak és nem mászik.Igen "beszél" ,de ez utánozás csak.Régóta mondja nekem aja aja,apának meg ágá ágá,de mert hallja tőlünk.A baba,papa meg gyakorlás,mert nem mondjuk egyiket se neki.És van gyorsan fejlődő baba.Hugom 5hósan ült és 5,5hósan felállt már.
2013. ápr. 23. 06:45
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

A másik dolog ami hozzátartozik ehhez a témához hogy ki mit ért BESZÉLÉS alatt meg mondjuk JÁRÁS alatt...Több kérdésnél volt már olyan hogy kiderült hogy az egyedül járás 9 hósan azt jelentette a válaszolónak hogy a kezén lógva ment a baba, na most az nem önálló járás.

Az üléssel ugyanez. Múltkor leírta az anyuka hogy az ő 5 hónaposa forog és ül egyedül. Na most kiderült hogy ő ezt úgy értette hogy ő megülteti és úgy marad a gyerek, na ez hol van a saját izomerőből végrehajtott felüléstől?

A beszéd az meg főleg ilyen hogy ki mit akar belehallani barátnőm is a 6 hónapos babájával büszkélkedett hogy erre meg arra azt mondja hogy anya meg gyere ide aztán mivel gyakran találkoztunk kiderült számomra hogy ajaaja ezt hajtogatja a babája csakúgy mint az enyém de természetesen minden jelentés nélkül azaz mondta mindenfélére.

Ez persze nem baj meg az se baj ha a szülő úgy csinál mintha értelmesen beszélne a gyerek és ő megértené de azért lássuk be ez messze van az önálló jelentéssel bíró szavak-szótöredékek korszakától.

2013. ápr. 23. 08:05
 18/23 anonim ***** válasza:

Én ismerősöm is ilyen volt, már 4 hónaposan forgott a babája, aztán 1-2 hónap múlva mondja, h képzeljem olyan ügyes, h már a kezét is kihúzza maga alól. Ja kérem.

Viszont megérkeztek a lepontozó csodamamik.

2013. ápr. 23. 08:33
 19/23 anonim ***** válasza:
53%
Én is ismerek ilyen anyukát... egy ideig én is néztem hogy hogy hondolja hogy a lánya 3 hónaposan felül, aztán rájöttem hogy ott túloz ahol csak tud. A kedvencem az volt hogy az ő lánya 4 hónaposan megmutatja hol az orra amikor mondják neki. Meg hogy rámutat az apukájára. Egyszer vigyáutam rá és kiderült számomra hogy a fele se igaz annak amit mond. Szerintem ezek az anyukák túloznak mert szeretnék ha már ott tartana a babájuk, ahol. Az én fiam most tanult meg ülni és felállni egyedül, 8 hónaposan, de eddig meg tiltottam mindenkinek hogy állítsa vagy ültesse amikor nem tud... Nem tartom csoda babának, mindig időben mondom el a dolgokat amikor már valóban tud ezt meg azt csinálni nem pedig akkor amikor én úgy gondolom hogy már tudja.
2013. ápr. 23. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Az én fiam 10 hónapos. 1-2 szót mond, ül, mászik, feláll, lépget bútorok mellett.

Lépten-nyomon megkapom, hogy még nem beszél? Akkor már biztosan totyog. Azt sem? Akkor jó későn érik. Az enyém már x hónapos ezt meg azt csinálta.

Tegnap egy nő arról győzködött, hogy a 9 hónapos babák nagy többsége (minden vékony baba) már jár.

A nagy fiam csak 18 hónaposan indult el és 3,5 évesen kezdett beszélni. És? Semmivel sem rosszabb 6 éves, mint a másik.

Borzalom ez az állandó hasonlítgatás.

2013. ápr. 23. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!