2012. októberi babák? Meséljetek?
Én is októberben szűltem, a Kisfiam 3.880gr-al és 52cm-rel született :)
Fél évesen 7930gr. és 72cm-er.
Rettentő jó baba, soha nem sír, nyugodt, nagyon mosolygós, kedves gyerek. Elkezdtem a hozzátáplálást, ügyesen elfogadja a dolgokat.
Csak az éjjeli alvás.... (anyatejes) kipróbáltam Én már mindent, a legjobb éjszakáinkon is felkel 1x enni. De mostanában volt, hogy 3x felkelt... nem jövök rá mi lehet.
Egyébként átfordul minden irányban, felhúzza a lábait és négykézláb hintázik :) Sőt, néha-néha már picikét mászik előre,csak a kezét nem tudja még előrébb tenni.
Nálatok?
Szia!
Az én fiam október 28.-án született 2910 grammal és 53cm-rel
6 hetes kora átalussza az éjszakát tápszeres baba a hozzátáplálást már 3 hónaposan elkezdtem neki.
az ebédet és uzsonnát már kiváltottam 2 hónapja, a brokkolin kívül mindent megevett eddig.
Hasról hátra hátról hasra forog hason fekve maga mellé/alá húzza a kis lábait felemeli popóját próbálja magát előre nyomni de a keze útban van :D talán hamarosan sikerül.
néha térden áll és hintázik de a keze a földön van még
Foga nincsen még.
6 hónapos státuszra jövőhéten megyünk de 3 hete mértem akkor volt 6779gramm
Fogunk még nincs, azt elfelejtettem :)
Az Én Fiam is jó nagy mindenki azt mondja, de az utóbbi időben mióta mozog belassított.
Akkor ne aggódjak az éjszaki ébredések miatt?
Köszönöm a válaszokat. Akkor nagyjából egy súlyban mozognak a babók, de a Fiam tényleg hosszú :)
Itt imádunk hason lenni, az elejétől úgy alszik, és mostmár ha a hátára rakom le a játszó szőnyegre akkor 3 mp-en belül fordul a hasára, és küzd... mindenért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!