Mi lehet a baj? Úgy segítenék de nem tudom, hogy mi a baja. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi 6-hetes babámmal ,evett aludt nézelődött,stb.Most második napja lefektetem alszik egy kicsit utána felsír eszik egy kicsit megint alszik nyűgös megint felsír és ez így megy .Mi lehet ez???????Ja nagyon nyáladzik és tömi be a kezét a szájába.2013. ápr. 20. 09:59
11/12 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor viszont nem az ennivaló kevés neki, ha tápszeres, mert így tudod, menyit eszik. Akkor próbálj neki több tápszert adni, nem feltétlenül kell követni azt, ami a dobozra van írva, mert minden babának már az igénye! Nem fogod túletetni, én babám, ha már jóllakott, akkor kilöki a szájából a cumisüveg cumirészét.
12/12 anonim válasza:
Az én lányom nagyon hamar megette a 190ml-t, jó nem 6 hetesen :). de tényleg hamar növelnem kellett az adagot de most 1 éves és most is ennyit eszik. próbálj kicsit többet adni neki de ha tápszeres az is lehet hogy nem jó a pocinak és váltanotok kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!