Kisbabás Anyukák! Most őszintén! Hány cm-hez hány kilók vagytok, és mikor szültetek? Szoptattok még, diétáztok, tornáztok?
Figyelt kérdés
Én 168cm vagyok és 69 kiló. 12 kilót szeretnék leadni.Babám 9 hónapos. Még szoptatok, nem diétázom, de elkezdtem egy könnyű tornát.2009. szept. 24. 17:51
31/34 anonim válasza:
177 magas vagyok.68 kg mentem szulni es most 57 vagyok. 6 hetes a kislanyom,augusztus 10 en szuletett. Az elejetol szopizik. Nem dietaztam, tornaszni is csak most kezdtem el, de keveset.
32/34 anonim válasza:
Én 161 cm vagyok,48 kg-val kezdtem a terhességet,60 kg-val szultem és most vagyok 46 kg. Soha nem diétáztam,1 éves a babám,még szoptatom,foleg éjjel,szerintem az éjjelezések miatt mentek le a kilók.
33/34 anonim válasza:
5 honapja szultem,160 cm vagyok es 56 kg!szules elott is ennyi voltam,hiztam 8 kg mostanra lefogytam.szoptatok,nem dietazok,annyit eszek hogy az mar sok...
34/34 anonim válasza:
Babám öt hónapos. 168 cm-es vagyok, 59 kg-al kezdtem a terhességet és 17 kilót szedtem fel, de Rubint Réka terhestornáját csináltam. Szülés után 3 hónappal már csak 61 kiló voltam. Most heti kétszer 40 percet tornázom szintén Rubint Réka tornára (nem terhestornára). Szoptatom a kislányomat, tehát nem diétázom. Majd szoptatás után, aztán talál le is megy ez a két kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!