Kisbabás Anyukák! Most őszintén! Hány cm-hez hány kilók vagytok, és mikor szültetek? Szoptattok még, diétáztok, tornáztok?
175/75 őszintén :)
1 éve szültem, nem szoptatok, nem diétázok, nem tornázok.
régen is pont ennyi voltam.
szülés után jó pár hónapig 72 voltam, annyi szeretnék most is lenni, úgy teljesen vékonynak tűntem a magasság miatt :)
Szerintem még szoptat egy kismami, addig jobb a babának, ha nem fogyózik, hanem eszi ami és amennyi jól esik. Vagy tévedek? Nem tudom, még nem volt babám.
Egy kis gyenge torna az biztosan nem árt mondjuk.
Utolsó: hogyan csináltad, hogy ilyen keveset szedtél fel? Vagy már a nagyját leadtad? Ha igen, hogyan?
igen, viszonylag keveset híztam, 8 kg-t, sokáig nem is híztam, sőt fogytam.
nem lett nagy az étvágyam, meg magánéleti problémáim voltam+ egy kis ideig diétáznom kellett.
a szülés után is magánéleti, lelki problémák miatt nem ettem sokáig normálisan.
170centi, szülés előt 62kiló, szüléskor 73kiló, 5hónapja szültem, 60kiló vagyok.
szoptatok, nem diétázok, táncolok (nekem az a torna és így a pasimmal is egymással foglalkozunk, mindenkinek tényleg ajánlom, aki meg tudja oldani arra a másfél órára a babavigyázást)
de. ez nem az én érdemem! genetika. persze odafigyeltem és odafigyelek, mit eszem, a terhesség alatt jógáztam, az is segített. de ugyanennyi erővel megbolondulhatott volna a testem a hormonok miatt és állhatnék itt 30kiló plusszal is.
ne emésszétek magatokat, kérlek. egyetek jól, mozogjatok vmit és mosolyogjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!