Kisbabás Anyukák! Most őszintén! Hány cm-hez hány kilók vagytok, és mikor szültetek? Szoptattok még, diétáztok, tornáztok?
Figyelt kérdés
Én 168cm vagyok és 69 kiló. 12 kilót szeretnék leadni.Babám 9 hónapos. Még szoptatok, nem diétázom, de elkezdtem egy könnyű tornát.2009. szept. 24. 17:51
21/34 anonim válasza:
Baba előtt 58 kg voltam. Szülés előtt meg 75 kg. Most 10 hónapos a kislányom és 67 kg vagyok. 158 cm-es magasságomhoz legalább 8 kg-t (de inkább 10-et) le kéne még adnom.
22/34 anonim válasza:
Én 172centi vagyok. 83 kilóval kezdtem a terhességet, a feléig lefogytam 75re, onnan kezdtem hízni, egészen 85-87 kilóig, nem mértem magam az utolsó hetekben, így pontosan nem tudom. Most 78 kiló vagyok. Hát évek óta nem voltam ilyen csini magamhoz képest :) Nem szeretnék fogyni, mert én jól érzem magam így, ez a típusom.
23/34 anonim válasza:
Szió.158 cm vagyok, 62kg-val kezdtem ,szülés napján 79 voltam, szülés után 5 nappal 68kg, 6 héttel 62kg.4és fél hónapos koráig szopott a kisfiam, majd elkezdtem hízni,3 hónapja még 66kg voltam, most 59kg,keményen szedek egy gyogyit.Vicc, amúgy , mert azt hittem baba mellett majd nem fog érdekelni mennyi vagyok és most kevesebbet mutat a mérleg, mint rég és ez sem jó:(
24/34 anonim válasza:
20:10-es vagyok, lemaradt, hogy Gergő most 9hós:)
25/34 anonim válasza:
174 cm magas vagyok, most 69 kiló, a versenysúlyom 60-62, ezt szeretném elérni úgy, hogy nekiálltam újra edzeni.
Remélem sikerül.
7 hónapja szültem.
26/34 anonim válasza:
165 centi vagyok és 68-69 kiló. kb. 60 kilóig szeretnék lefogyni, nem is annyira fogyókúrával, mint inkább - ha engergiám engedi majd a baba mellett - sportolással. de ez lehet, hogy csak akkor lesz, ha már bölcsis én pedig visszamentem dolgozni. 2008. májusban szültem.
27/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek! Kívánom Nektek a legjobbakat és, hogy jól érezzétek Magatokat a bőrötökben! Boldog babázást! És mindannyian szép Anyukák vagyunk! :)
2009. szept. 24. 20:16
28/34 anonim válasza:
172 cm és 70 kg. Most diétázom durván 1 hónapja, heti 1x teniszezem, amúgy meg sétálunk majdnem 6 hónapos kisfiammal :) Mintha már elindultak volna le a kilók most pár napja a diéta hatására, mert már beleférek a szülés előtti farmerembe, amikor szintén volt rajtam felesleg (69 kg voltam). A hasam viszont még mindig elég nagy, meg a combom szélén nagyon csúnya (előtte sem tornáztam, sokat ültem :( .. )
29/34 anonim válasza:
170 cm vgyok és 69 kiló.
Márciusban szültem, még szoptatok, de este megpróbálok nem zsíroskenyeret enni.
Szülés után ua voltam , mint előtte, de sajna felszaladt 2 kiló.
Egyszer szeretnék 60 kiló lenni, de a65-te is már kieygeznék.
30/34 anonim válasza:
előző
Lányom 6,5 hónapos és még sokat szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!