A ti babátoknál is ez a helyzet?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos a babám. Minden másnap kiszívom az orrát, mert összegyűlik benne a váladék. De csak kevés (tényleg kevés) és tudjátok, az a száraz. Tehát nem folyik az orra, de látom, hogy ott van benne a száraz - bocsánat - fika.
Nem beteg, nem náthás, nem köhög. Már vagy 3 hónapja így van. Allergiás lenne vagy ez természetes náluk?
2013. ápr. 18. 13:24
1/6 anonim válasza:
Anyatej visszacsorog egy kevés, ez okozhat ilyet. Persze ha tök zöld színű, akkor az már más lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk mi felnőttek is orrot fújunk néha, attól függetlenül, hogy nem vagyunk náthásak. Nem?
2013. ápr. 18. 13:25
3/6 A kérdező kommentje:
Tápszeres baba, és nem, nem zöld a váladék.
2013. ápr. 18. 13:26
4/6 anonim válasza:
Tápszer is visszacsoroghat szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ja, csak a válaszom maradt le, szóval igen, van ilyen :o)
Én sosem foglalkoztam ezzel. Csak ha "bedurvult".
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! :)
Akkor nem aggódok.
2013. ápr. 18. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!