Ha hetente egyszer vagy kétszer tápszeres pótlást kap a babám, akkor mi a helyzet a k-vitaminnal? Be kell adni?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne a válasz, mert gyakorlatilag múlt héten egyszer és a mai napon kellett pótlást adnom a kisfiamnak. Tehát gyakorlatilag anyatejes baba és fogalmam sincs, hogy ilyenkor beadható-e a K-vitamin.2013. márc. 28. 17:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem be, ugyanúgy, de inkább kérdezd meg a védőnődet, vagy az orvost.
2/4 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta a védőnő, hogyha a tápszer adagja túlhaladja az anyatejes adagját akkor nem kell már beadni. Szerintem attól hogy egy héten kétszer pótlást kapott attól még simán beadhatod neki. Akkor nem kéne már, ha több mint a fele tápszer lenne.
3/4 anonim válasza:
Be kell adni ugyan úgy, akkor nem kell a k vitamin ha a napi kajájának több mint a fele tápszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. márc. 28. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!