Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Számotokra fontos volt, hogy...

Számotokra fontos volt, hogy össze legyetek házasodva a baba születése előtt, vagy nem tartjátok fontosnak?

Figyelt kérdés
Csupán mások véleményére vagyok kíváncsi, megy mindenkinek a zöld kéz!:)
2013. ápr. 16. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még nincs gyerek, sem házasság, de még lánykérés sem volt.:) Viszont van egy olyan érzésem, hogy még idén meg fogja kérni a kezemet a párom.:)) A babát jövőre tervezzük.

Vallásos családban nőttem fel, bár nem gyakorlom igazán, de mégis jobban érezném magam, ha a baba előtt összeházasodnánk. Viszont, ha előbb teherbe esek, akkor nem akarom csak azért gyorsan "lezavarni", mert útban van a kicsi, bár nem is akarunk nagy felhajtást az esküvő körül. Ráadásul egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a nagy hasú menyasszonyokról beszélt.:)

Tehát szándékosan nem esnék teherbe az esküvő előtt, de ha becsúszna a baba, akkor megvárnám, amíg megszületik, mert nem akarom, hogy azt gondolják, hogy csak a baba miatt házasodtunk össze.

2013. ápr. 17. 07:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Akartunk egy kis esküvőt, csak aztán kiderült, hogy úton van a fiúnk, így elnapoltuk, és most lesz a nyáron egy 2 tanús kis polgári, mikor a kicsi 5 hós lesz. :)

Nem akartam hogy pocakosan vegyen el, az nekem elég visszatetsző, mintha csak azért venne el...

2013. ápr. 17. 11:15
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnyájatok válaszát! Sajnálom, hogy egyes válaszok le lettek pontozva, hiszen én véleményt kérdeztem. Nekem személy szerint gyerek nélkül is fontos a házasság és a párom is így gondolja én előbb férjhez szeretnék menni és utána babát vállalni. De sok család van a környezetemben akik nem házasok, viszont így is nagyon boldogok és már nagyon régóta együtt vannak, tehát nem a papír a boldogság függvénye, ám nekem azért fontos. :)
2013. ápr. 17. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!