Számotokra fontos volt, hogy össze legyetek házasodva a baba születése előtt, vagy nem tartjátok fontosnak?
Nálunk még nincs gyerek, sem házasság, de még lánykérés sem volt.:) Viszont van egy olyan érzésem, hogy még idén meg fogja kérni a kezemet a párom.:)) A babát jövőre tervezzük.
Vallásos családban nőttem fel, bár nem gyakorlom igazán, de mégis jobban érezném magam, ha a baba előtt összeházasodnánk. Viszont, ha előbb teherbe esek, akkor nem akarom csak azért gyorsan "lezavarni", mert útban van a kicsi, bár nem is akarunk nagy felhajtást az esküvő körül. Ráadásul egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a nagy hasú menyasszonyokról beszélt.:)
Tehát szándékosan nem esnék teherbe az esküvő előtt, de ha becsúszna a baba, akkor megvárnám, amíg megszületik, mert nem akarom, hogy azt gondolják, hogy csak a baba miatt házasodtunk össze.
Akartunk egy kis esküvőt, csak aztán kiderült, hogy úton van a fiúnk, így elnapoltuk, és most lesz a nyáron egy 2 tanús kis polgári, mikor a kicsi 5 hós lesz. :)
Nem akartam hogy pocakosan vegyen el, az nekem elég visszatetsző, mintha csak azért venne el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!