Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos, hogy BPA mentes...

Fontos, hogy BPA mentes legyen egy baba kanál?

Figyelt kérdés
A kislányom lassan 1 éves lesz, van már kanala, de egy nagyobbat szeretnénk most venni neki. Találtunk is egy megfelelőt, ami pont le is van akciózva, de egyetlen hiányossága, hogy nem Bpa mentes. Ennek mennyire van jelentősége?

2012. jún. 23. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyire. Semmi baja nem lesz tőle.
2012. jún. 23. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
1 éves simán ehet fém kiskanállal. Én kávéskanállal etetem a fiam, az vsn minden háztartásban. És már meg is oldódott a bpa kérdés. Nem is értem, minek a műanyag kanál... Elfertőtlenítettem chicco folyadékban és ennyi.
2012. jún. 23. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem rakod forró ételbe a kanalat, akkor nem gond. De a forróban kioldódik belőle a méreganyag. Én felnőttként is tartózkodom a BPA-s dolgoktól, ergo nem veszek palackos üditőt/ásványvizet, stb. Persze nem lehet teljesen kiiktatni.

Rengeteg cikket találtam a BPA-ról anno, mikor utána olvastam, hát nem valami biztató. Nem linkelek neked be ide semmit, mert te tudod hogy milyen forrásnak hiszel vagy sem, de szerintem azért olvass utána.

Én inkább a fém kanalat választanám, mint azt ahogy előttem is írták.

2012. jún. 23. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. júl. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!