Amikor új gyümit kap a baba, csak pár kanál és szopi jön?
Figyelt kérdés
Vagy adjak neki az új gyümiből pár kanálnyit és pótoljam az előző fajtával? Mert ha már nagyobb adagot evett az előzőből, akkor kevés lesz neki az az 1-2 kanálnyi.2008. okt. 21. 21:58
1/3 anonim válasza:
Igaz az enyém tápos,de amikor én új ízt,új ételet adok neki 1 norm. adagot teszek kézközelbe és ha ízlik neki,nem öklendezik,nem hány tőle azzal etetem meg.Ha pedig nemjön be neki marad a már megszokott kaja és pár nap múlva újrapróbálom az újat.
2/3 anonim válasza:
A hozzátáplálást azért hívják hozzátáplálásnak mert először szopi van(vagy tápszer) majd utána jöhetnek az új ízek!
3/3 anonim válasza:
Kérdezném, hogyha teleszopizza magát a baba akkor fogja kérni a gyümölcsöt utána, pláne ha nem is szeretni, mert ismeretlen a számára? Én mindig előbb megkínálom gyümivel, vagy főzelékkel és ha utána kér még szopit akkor kap persze. Ha új ízeket adok akkor a meglávő ismerthez keverem és akkor könyebben elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!