Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Számotokra fontos volt, hogy...

Számotokra fontos volt, hogy össze legyetek házasodva a baba születése előtt, vagy nem tartjátok fontosnak?

Figyelt kérdés
Csupán mások véleményére vagyok kíváncsi, megy mindenkinek a zöld kéz!:)
2013. ápr. 16. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tavaly lett volna az eskuvonk, majusban, de marciusban megszuletett a kisfiunk. Nalunk mar minden le volt szervezve, minden kesz volt az eskuvore, mikor megtudtuk hogy babat varunk. Igy keszultunk a babara, es az eskuvot toltuk. Jovore szeretnenk megtartani az eskuvot. Papirtol fuggetlenul teljes csalad vagyunk igy is.
2013. ápr. 16. 18:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem házasodtunk össze, nem is fogunk. Kislányunk 3 éves.
2013. ápr. 16. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk fontos volt a házasság, és most is az :)

4 év házasság után vállaltunk babát.

2013. ápr. 16. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekünk fontos volt,de nem a baba miatt,amugy is összeházasodtunk volna. Már szerveztük nagyban az esküvőt,és közben összejött a baba is, 4 hónapos terhes voltam az esküvőn. :)
2013. ápr. 16. 19:44
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem,szamunkra nem a hazassag a fontos.

Igy is teljes csalad vagyunk.

2gyerekunk van de eszunk agaban sem volt csak azert osszehazasodni mert jon a gyerek.

8eve vagyunk egy par,6honap utan megkerte a kezem de csak formalitas volt...

Sem szamomra,sem szamara nem jelent semmit a "hazassag intezmenye". Ne ertsd felre nem a huseg,joban-rosszban stb reszre gondolok csak a papirra es a vele jaro ferj/feleseg cimre.

2013. ápr. 16. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem gyerekfüggő volt hogy összeházasodunk vagy sem.A férjem el akart venni én meg hozzá akartam menni, szerettük/szeretjük egymást.Vallásosak vagyunk mindketten, úgyhogy fontos számunkra a házasság. 2008-ban házasodtunk össze 2010-ben született meg a kislányunk.Sosem szólok meg senkit, hogy mikor, hogyan házasodik össze,vagy miért nem, de magamban mindig elgondolkozok hogy annyi pár van aki azt mondja, óhhh nem fontos a házasság, bezzeg mikor jön/becsúszik a gyerek na hát azért csak házasodjunk össze, ne legyen már ciki hogy házasságon kívül születik a gyerek.....és milyen fantasztikusan néz ki egy menyasszonyi ruhában hatalmas pocakkal.....főleg templomban....
2013. ápr. 16. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Mi meg nem vagyunk hazasok, oszre tervezzuk az eskuvot, lagzi nem lesz. 7 honapos a kisfiunk. nem a gyerek miatt hazasodunk ossze, szerintem neki inkabb az a fontos hogy boldog csaladban nojon fel, es ezen egy papir nem valtoztat.
2013. ápr. 16. 20:10
 18/23 kíváncsicska ***** válasza:
100%
10 év után vett feleségül a férjem, nem voltam terhes akkor.Addig amíg nem kérte meg a kezem nem volt fontos, hogy elvegyen, de utána úgy gondoltam, hogy ha megkért akkor jó lenne ha el is venne.Miután összeházasodtunk, rá másfél évre megszületett a lányunk.
2013. ápr. 16. 21:28
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem szívesen szülnék olyan férfinak gyereket aki nem vesz el.
2013. ápr. 16. 21:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagyunk házasok a párommal, de jegyben járunk. De nem tartjuk olyan fontosnak a házasságot, így is teljes család vagyunk! Tudom, az egyik válaszoló szerint csak úgy lehet teljes a család, ha van házasság! Én nem így gondolom! Így is-úgy is teljes!
2013. ápr. 16. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!