Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor jön el az az idő, hogy...

Mikor jön el az az idő, hogy fogok tudni valamit is csinálni a gyerekem mellett?

Figyelt kérdés
Jelenleg fél éves. Egyedül csak nyöszörög. A mozgásfejlődése leállt, csak fekszik mint egy darab fa. Ha kiesik egy játék a kezéből, akkor már sír, mert unatkozik. Nem keresi, nem nyúl utána egyedül. Mostanában alig alszik. Jó ha napi 2x fél órát, az alatt kapkodok össze-vissza, hogy legalább rend legyen mire a férjem hazaér. Hulla fáradt vagyok estére, és még csak akkor kezdődik az üvöltés: 20-23-ig, mert persze nem akar elaludni. Ennyi? Kész? Vége? Innentől nincs életem?? De hogy még arra se legyen időm, hogy hisztihallgatás nélkül utána tudjak nézni a gyógytornánknak...
2013. ápr. 16. 10:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még jó pár év......A gyógytorna fontos lenne, mert már forognia kellene hasról hátra és vissza.....

Mire helyet tud változtatni (kúszás, mászás) jön a szeparációs szorongás: ha nem foghat a kisfiam és csimpaszkodhat, vége a világnak. Nem mindig de 1/2 óránként a játék közben is eszébe jutok. Ja és közben majd a foga is jön, amikor éjjeled sem lesz....Van életed, de már nem a régi. Nekem is nehéz volt elfogadnom, de most ez a dolgom és nem tart örökké. 9,5 hónapos, kb 2 hónapja van minden rendben: igény szerint szoptatom és velünk alszik, azóta mindannyian nyugodtak vagyunk és kipihentek. Az esti altatásról lemondtam, feleslegesen nem görnyedek 1 órát a kiságy felett: korábban fürdetünk 7 körül, aztán még játék kifulladásig. Ha 1/2 10 kor álmos akkor alszik

2013. ápr. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!