Milyen autósülést vegyek? Kislányom most 4,5 hós, kb 7 kg és 68 cm. Lassan kinövi azt az autósülést, amink van. Ülni még nem tud, és még 9 kg sincs. Akkor milyet vegyek?
A 0-18 kg-os autós ülések között lehet szétnézni, mert azokat még fordítva kell bekötni, s olyan a kialakításuk mint a hordozóké.
9-18 kg-os ülés csak stabilan ülő babának ajánlott, 7 hónapos kortól, mivel azt csak minimálisan lehet dönteni.
Bocsi hogy ezt mondom, de jobban jár az ember, ha vesz egy jobb hordozót elsőre, nem egy 10-15.000.- ft-os tescos vagy no name darabot amit kinő a baba 3-4 hónapos korára és ilyenkor jön a gond hogyan tovább, érdemesebb rákölteni vagy használtan venni egy jobb minőségűt mint pl. a maxi cosi cabrio, mert hatalmas hordozó, 0-13 kg-os kategória, a gyerkőc 1 éves koráig simán lehet használni mert halatmas, 7 hónaposan volt a lányom 9 kiló 74 cm de még bőven elfért benne, mind széltében mind hosszában a feje fölött volt még egy tenyérnyi hely nőhetett bőven. Ezt tudom ajánlani átmeneti megoldásnak, a boltba bele lehet próbálni a babát, és neten használtan féláron meg lehet venni!
1 évesen váltottunk, addig jó is volt ha egyedül mentem valahová betudtam magammellé előre kötni.
9-18 kg-os kategóriában ajánlom a Maxi cosi priorit, mert ez már jó lesz addig míg ülésmagasítót nem kell venni!
Mi ilyet vettük, na nem ebben a boltban, csak hirtelen ezt találtam:
A lányom 11 hónapos múlt, nincs még 9 kg, de már hónapok óta használjuk, ha jól emlékszem 8 hónapos kora óta. Nem nagy neki, mert benne ülésmagasító is. Ha nem nézem most meg, eszembe sem jut, h 9 kg-tól irja.
Ja és a közel 3 éves fiam is ilyenben ül, ülésmagasító nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!