Szeretném hordozókendőben hordani a babám, honnan érdemes venni a kendőt, hogy tanuljam meg a kötést hogy tuti jól csináljam? Ti hogy csináltátok?
én ugy csináltam anyuval.az egész egy hosszú lepel.ha ugy veszel hozzá anyagot akkor sem drága,mert különben 13000 ft a brendonban.az enyém anginból van
http://www.youtube.com/watch?v=HZGHMPQj-Z8&feature=player_em..
Szia!
Én innen rendeltem.Megbízhatóak voltak és a megbeszélt időpontra hozták.Az ajándék dvd szuper és pikk-pakk megtanultam a kötési technikákat.Én csak ajánlani tudom.
Kendőt te is varrhatsz,nekem flanellből volt,2m duplaszéles anyag volt elvágva és összevarrva,így lett 4 m szimpla széles.Kötözési technikákra ha a neten rákeresel rengeteget találsz,angol nyelvű oldalakat a "baby wearing" alatt keress.Ezen az oldalon pedig egyéb hordozáshoz való dolgokat találsz szabásmintával:
Szia,
a greenbaby.ro-t ajanlom, en onnan vettem, nagyon jo minosegu nemet kendok vannak.
A hordozokendok maskepp vannak megszove, mint a normal anyagok.(xben), nem erdemes otthon kiserletezi eloallitasukkal
7 hetes baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!