Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan baba/gyerek, aki se...

Van olyan baba/gyerek, aki se nem cumizik se nem szopja az ujját?

Figyelt kérdés
A kisfiam utálja a cumit és sokan mondták már, hogy csak nehogy az ujját szopja majd, mert nehéz leszoktatni róla. Evidens, hogy valamelyikre rászokik?
2013. ápr. 11. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Off: Nekem az a fura, hogy ha egy 3 éves gyerek még cumival alszik el, vagy netán még az oviban is cumizik, az sokkal kisebb ellenérzést vált ki az emberekből, mintha mondjuk egy 3 éves párszor cicire kéredzkedik, úgy eleve fel sem veszik oviba (mondjuk ez érthető, mivel ott nincs cici), ha jól tudom. Pedig elvileg mindkettő ugyanazt a célt szolgálja, a megnyugtatás eszköze.

Bocsi, csak ez most így eszembe jutott, és kikívánkozott :).

2013. ápr. 12. 12:54
 22/24 anonim ***** válasza:

14-es v.ok.

Nem tudom milyen a cumizó gyerek, mert az enyémek az ujjukat szopták, tehát a négy gyerekem közül (a nagyok, most 21 év, 14 év, 14 év) az ujjukat szopták (nem csúnyák a fogaik), s valamilyen ronggyal aludtak el, semmi gond nem volt ha ott kellett hagyni őket. Kéznél volt az ujjuk, s a rongyikát is beengedték az oviba. A kicsi (4 éves) pedig 1,5 éves korig szopott, s sokkal nehezebben viselt minden ilyen akadályt, nehezen tápláltam hozzá is stb...

2013. ápr. 12. 14:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Hogyne vennék fel oviba a cicizős gyereket. A gyerkőcök rém rugalmasak tudnak lenni. Ha van mellette anya, akkor kéri a cicit alváshoz, ha nincs mellette anya (oviban, bölcsiben) akkor ugyanúgy alszik nélküle mint a többi gyerek.
2013. ápr. 12. 16:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én csak a szomszéd lánytól hallottam még annó, hogy csak akkor veszik fel, ha nem cicizik, bár nem tudom, hogy ellenőriznék, ha mondjuk csak reggel-este szopik.

Nálunk még nem aktuális az ovi, csak emlékszem, hogy mondta.

2013. ápr. 12. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!