2 évessel elmennétek thaiföldre?
Vagy aki volt hosszú repülőúton 2 évessel, hogy viselte az utat és a kint létet? Februárba mennénk, akkor lesz 2 éves!
Mivel foglaltátok le, foglalnátok le a repülőn?
háát,én két évessel még biztos nem utaznék ilyen messzire.
bár te tudod jobban hogy a gyereked mire hogy reagál. az enyémmel rémálom lett volna. mi csak belföldön voltunk nyaralni amikor 2 volt,de ha a nagyszülők nincsenek ott,akkor az nem nyaralás lett volna..
már le is foglaltátok??
bátor döntés volt!
az öcsém 4 éves volt amikor 4-5 órát repültünk,és az ülések között rohangált.de legalább ha rászoltunk akkor egy kisidőre nyugton maradt..!
egy kétévesnek nem egyszerű megmagyarázni,hogy nincs mászkálás,kiabálás,stb
Mi maldív szigeteken voltunk 14 hós lányunkkal. frankfurtból mentünk, de Dubai-ban át kellett szállnunk.
Mi maldívat pont a higénia miatt választottunk. Tuduk, hogy ott nincsen malária, és komoly fertözö betegségek sem. Mivel nagy programozás nem lehet egy picivel, így nyugodt helyet kerestünk, ahol a sziget adja a szorakozást.
Szuperül bejött. 1x 6 óra repülöút majd 4 óra várakozás aztán 4 óra repülöút megint, és Mali-n 1 óra várakozás után 1 óra hidroplán út. Szuper volt, a lányom rengeteget aludt , malin egyböl elnyomta a páradús levegö.
A sziget inkább a búvárkodásról ´s a nyugalomról volt híres, de rengeteg családosok voltak aprócska gyerekekkel, így sok emberrel ismerkedtünk meg, lányaink együtt játszottak.
haza fele volt kicsit nyügös, mert nem volt a sok emberhez hozzá szokva, és akkor már idegesítette, mert az arabok nagyon közvetlenek, és mindig simogatták, taponászták, föleg hogy szöke kékszemü gyerek.
Szerintem ha egy jó hotelbe mentek, akkor thaiföld sem gond.
Igen a rohangálás... bennem inkább a sok sírás, nyűglődés él, amiket tapasztaltam, mikor repültünk másnál! Valahogy ezt szeretném kiküszöbölni lefoglalással! De lehet nehéz lesz! Igen, az, h megyünk BIZTOS! :)
Egyébként elég nyugodt természetű a lányom, talán azért is mertük ezt így bevállalni! :)
kedves 7.
kezdek megnyugodni, h jó döntés :)
én biztos vártam volna még 2 évet egy ilyen út vállalkozására!
egyébként hány órás az út?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!