Ti elmennétek másik dokihoz is ilyen helyzetben? (véres kaki)
Bízz az orvosban! Két allergiás gyerekem van! Elmúlt a vér a kakiban, amikor leálltál a tejtermékekkel. ez rendjén van. Majd amikor visszatértél a sajttal, ami nem egy erős tejtermék, az ő szervezete lassan telítődött. Ezért jelentkezett csak később a vér a kakiban. Ha elkezdtél volna inni két pohár tejet naponta hamarabb megtelt volna a szervezete és hamarabb reagált volna rá. Most adj neki való probiotikumot, mert a véres kaki azt jelzi, hogy szépen lerombolódtak odabent a dolgok.
Nem mindenkinél egyformák a tünetek ám! Van aki erősen reagál alig egy kis tejporra, van aki sok tünettel bír.
Nem ártasz ha megnézeted másik orvossal,de ő is valószínű ezt fogja mondani amit a te orvosod. Még tesztet nála nem csinálnak, majd 1 évesen.
Szerintem 3 nap alatt nem ürül ki a szervezetből a tej.
A másik kérdésedre én válaszoltam, hogy nekünk vírustól volt. De azóta megjött az ÁNTSZ eredmény (székletet levette a gyerekorvos és elküldte) és kiderült, hogy baktérium okozta. Antibiotikumot kellett szednie. Nehéz ezt így kitalálni, de persze, okozhatja a tej is.
Még egy pár napot adjál magatoknak, hogy kiürülhessen a szervezetből a tej.
De persze, gasztroenterológust is felkereshetsz ilyen esetben, sajnos a vérvétel eredménye sem ad biztos választ.
A vérvétel sajnos nem pontos. Nekünk tökéletes volt a véreredmény. Majd a tejtermék bevezetésénél rettentő véres kakik lettek.
Egyébként kell beutaló.Itt pl sokat kell várni, hónapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!