Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos kislányom ma...

14 hónapos kislányom ma mindent kihányt. Holnap mivel próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Reggelire kapott tejitalt, ebédre pár kanál bébiételt, ezek 5 percen belül vissza is köszöntek. Délután elvittem dokihoz, megvizsgálta, mindent rendben talált, láza sincs. Vacsira egy kis tejbepapit adtam neki pici gyümölccsel, de 1-2 óra elteltével az is visszajött. Vizet és teát iszik, és egy étvágya is lenne. Mit adhatnék neki holnap, ami nem terhelné meg a kis pocakját?
2013. ápr. 10. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Háztartási keksz, pirítós, kétszer sült, ropi, kukó. Ha bent maradnak, akkor tört krumpli natúran. Ha ez is oké, akkor könnyű leves tésztával.

Amúgy nekünk a gyerekdoki azt mondta, hogy pát napig nem kell megijedni, ha az étel visszajön, csak igyon és igyon.

2013. ápr. 10. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha 4-5 nap után is ilyen, akkor menjek vissza. Ami azért elég soknak tűnik... De bízom benne, hogy holnapra javul a helyzet.
2013. ápr. 10. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Leves, keksz, alma
2013. ápr. 10. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
vizet nem hányja ki?
2013. ápr. 10. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyilván az is jött vissza, de délután 1-8ig nem hányt, és azalatt azért ivott jó párszor.
2013. ápr. 11. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a tejet, tejbepapit stb. ilyenkor pár napig kerülni kell (szopis babánál más a helyzet, ott szoptatni kell)

Pár szál ropi, keksz, reszelt alma, főtt krumpli, aztán lassan a többi. Persze tea, de nem mézzel.

2013. ápr. 11. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!