Anyukák! Használ valaki közületek Babe érzékeny bőrre való fürdetőt? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 19:38
1/6 anonim válasza:
Büdös. :)
Hamar abbahagytuk a használatát, nem bírtam az illatát. Meg nem habzik rendesen, szóval mi nem szerettük. Pedig alapból szeretem a Babé termékeket.
2/6 A kérdező kommentje:
és ezeket leszámítva amúgy meg voltál vele elégedve? Úgy értem, bírta a gyermeked/gyermekeid bőre? Nem volt száraz,ilyesmi. Vettem tegnap,nekem nincs bajom a szagával... de mindegy is,rettentő száraz a kislányom bőre,javulást tapasztalok tőle,csak kiváncsi voltam,másnak is bevált e,mert hát ennyi pénzért... :) Jó,nem sajnálom,nem arról van szó... de a 200ml-t 4000ft volt
2013. ápr. 9. 20:47
3/6 anonim válasza:
Hát nekem sem vált be.. Én sem használom. Igazából a babám arca kicsit pöttyös lett utána.. És szerintem attól.. De azt is lehet, hogy több tejterméket ittam... Mindenesetre amióta nem használom, szép a bőre... De a többi Babe terméket szeretem, van popsi kenőcsünk és terhességi csík krémünk..
4/6 A kérdező kommentje:
És a terhességi csík krémje az jó? Érdemes vennem? Egy összeget esetleg tudsz nekem mondani hozzá?
2013. ápr. 9. 21:09
5/6 anonim válasza:
Nekünk nem vált be sajnos. Mi a frezyderm kamillás fürdetőt használjuk, ami ugyanannyi mennyiség és feleáron van ahhoz képest. :)
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok! Igen, a terhességi csíkos krémet nagyon szeretem! Bár szerintem akkor használt volna, ha terhesség alatt is ezzel kenem. :( Sajna csak szülés után kezdtem ezzel, és elég sok csíkom lett. De már sokkal szebb mint volt. Mondjuk az ára horribilis... Olyan 6-7000 körül van, ha jól emlékszem. Szerintem még ezt a tubust elhasználom, aztán már nem veszek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!