Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sajnos szeptembertől vissza...

Sajnos szeptembertől vissza kell mennem dolgozni, a kisfiam így bölcsibe megy. Akkor lesz 1 éves! Van közületek olyan aki, ilyen korán bölcsibe adta? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vissza kell mennem szept.-ben és szintén 1 éves lesz a kislányunk!Nálunk abból jobb a helyzet h nagyik itt vannak és Ők bevállalták,de ez szőrnyű rosssssssz,annyira nem várom,úgy félek!Te nem?Nem tudom h fogom kibírni!
2009. máj. 3. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De én is nagyon félek, olyan picik még! Remélem kifogunk nagyon kedves és türelmes dadusokat.
2009. máj. 3. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom nektek h jó dadusotok legyen!Én biztos h körbe járnám a lehetséges bölcsiket,beszélnék a dadusokkal és amelyik szimpi oda vinném!

Nálunk az a gond,h jelen pillanatban nagyon anyás és nem szeret a nagyikkal lenni ha én nem vagyok ott!Úgy sír h hihetetlen!Mondjuk mi is elszúrtuk mert nem sűrűn talizott a nagyikkal,úgyh a héten kezdjük a szoktatást h belejöjjön és megszokja őket,h nem idegenek!

2009. máj. 3. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:

A múlt héten voltak a nyílt a napok a bölcsikben, körbejártam majdnem mindegyiket és csináltam egy szűrt listát.

Remélem a legjobbat sikerül kiválasztanom és fel is veszik.

2009. máj. 3. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert!:
2009. máj. 3. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En kulfoldon elek es itt csak 6 honapig jar az anyaknak az anyasagi tamogatas, ugyhogy a tobbseg 6-7 honap utan visszamegy dolgozni. Az en kisfiam 7 honapos volt, amikor bolcsibe vittem, es szerintem nekem nehezebb volt, mint neki. 3 nap (!) alatt megszokta, azota is imad bolcsibe jarni. A sok jatek nagyon lekoti a figyelmet, es a bolcsis nenik nagyon aranyosak. Hidd el, nem lesz semmi gond, neked nehezebb lesz otthagyni, o meg vidaman fog jatszani. Ne izgulj. :)
2009. máj. 3. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik szemszögből tudok neked véleményt írni. Gondozónő vagyok, (igaz most gyeden), de volt már 1 éves kislányom, és nagy szerelem alakult ki köztünk. Imádott a bölcsiben, még hétvégén is jönni akart hozzám. A szülőnek nehéz volt, de látta, hogy jól érzi magát ott a kislány és megnyugodott. A többi kisgyerek is vigyázott rá, óvták a picit, oda figyeltek rá. Kislányom Róla kapta a nevét.:)

Szóval fel a fejjel, neked lesz nehezebb, mint neki.

2009. máj. 3. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek a megnyugtató válaszokat:)
2009. máj. 4. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!