Sajnos szeptembertől vissza kell mennem dolgozni, a kisfiam így bölcsibe megy. Akkor lesz 1 éves! Van közületek olyan aki, ilyen korán bölcsibe adta? Mik a tapasztalatok?
Kívánom nektek h jó dadusotok legyen!Én biztos h körbe járnám a lehetséges bölcsiket,beszélnék a dadusokkal és amelyik szimpi oda vinném!
Nálunk az a gond,h jelen pillanatban nagyon anyás és nem szeret a nagyikkal lenni ha én nem vagyok ott!Úgy sír h hihetetlen!Mondjuk mi is elszúrtuk mert nem sűrűn talizott a nagyikkal,úgyh a héten kezdjük a szoktatást h belejöjjön és megszokja őket,h nem idegenek!
A múlt héten voltak a nyílt a napok a bölcsikben, körbejártam majdnem mindegyiket és csináltam egy szűrt listát.
Remélem a legjobbat sikerül kiválasztanom és fel is veszik.
Én a másik szemszögből tudok neked véleményt írni. Gondozónő vagyok, (igaz most gyeden), de volt már 1 éves kislányom, és nagy szerelem alakult ki köztünk. Imádott a bölcsiben, még hétvégén is jönni akart hozzám. A szülőnek nehéz volt, de látta, hogy jól érzi magát ott a kislány és megnyugodott. A többi kisgyerek is vigyázott rá, óvták a picit, oda figyeltek rá. Kislányom Róla kapta a nevét.:)
Szóval fel a fejjel, neked lesz nehezebb, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!