Mire figyeljek, milyen tünetei lehetnek? (tápszeres kérdés)
Babám 4 és fél hónapos, eddig hipoallergén tápszert evett, ma áttérünk a simára. Mire figyeljek, milyen tünetei vannak, ha esetleg érzékeny a simára? (gondolok itt hasmenésre, kiütésekre stb.), illetve ezek mikor jelentkeznek? Tápszer elfogyasztása után néhány órán belül vagy csak napok, hetek múlva?
Köszönöm a segítséget!
Én 6 hónapos korig adtam a gyerekeimnek HA tápszert, addig az orvos felírta receptre. Utána meg már sima 2-es tápszert ettünk. Nem volt semmi gond. Ha allergiás reakció lesz, az nem hetek múlva jelentkezik, ha már legalább 3 napja eszi és semmilyen bőrkiütés nem jelentkezik, akkor nyugodtan adhatod neki. A széklete valószínűleg amúgy is változni fog, mivel más fajta tápszert kap, vagyis ha a székelt színe változik meg, az nem baj. De folyamatosan híg széklete van tőle, akkor érdemes másik tápszert venni.
Az én gyerekeim 6 hónapos korukig a Humana HA1-et ették, utána meg a Humana2-t.
Akkor nyugodtan adhatod, nem tudom miket próbáltatok eddig. A Humananak van a Humana Baby Fit 1-es tápszere, az banános és újszülött kortól adható. Lehet, az ízlene neki.
Egyébként a gyerekeimnek ízlett a Milupa 1-es tápszer, csak pl. a lányomnak attól nagyon híg lett a széklete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!