Kinek milyen bébiétel vált be? Melyik a jobb? Kecskeméti? Hamanek? Stb.
Mindd egyforma!
Van ami va ilyen ízben, a másik meg olyan ízben!
Mindig azt néztem legyen ilyen is, olyan is, ne csak egyfajtát egyen.
Én hippet vettem csak 1 éves koráig (a 8 hónapos már darabos) és van olyan 1 évestől való is amit néhány üzletben árulnak csak de már kész étel (pl spagetti) ami nagyon jó ha mentek valahová.
Néha adtam neki kecskemétit, de hamar rájöttem hogy pl a kecskeméti és a hipp között nagy a különbség. Máskor kezdi el bevezetni a joghurtos dolgokat is meg még jó néhány dolgot. Így nekem csak az volt az elvem, hogy bármelyiket is választom egy féle legyen. Mivel a hippnek volt a legnagyobb választéka így én e mellett döntöttem. Nagyon jó volt, hogy a kislányom csak zöldségeket akart enni viszont volt egy hipp banán-őszi püré amit még is szívesen megevett (semmi mást) meg később a joghurtos mangós-barack meg ilyesmit. A müllerben még nagyobb a választék! Olyan hipp dolgok is vannak amiket dm-ben vagy rossmanban vagy a brendonban nem találsz... És sokszor nagyon jó áron is. Később mi a nestlé dolgokra váltottunk (először milupa tápszer, hipp, és végül nestlé) mert abból is rengeteg a választék (puding, gyümölcs, tápszer, hozzá való gabonapor csokis-vaniliás) és tényleg szívesen eszi.
Nem adok üveges kaját a babámnak. Főzök neki (nem minden nap, fagyasztok is)
Utazásnál sincs ond a házival.
Nem is eszi meg az üvegeset, Anyum próbálta egyszer :)
Csak amit én főzök Neki :)
Tök változatosan lehet baba menüket készíteni, ha olyan helyről veszed az alapanyagokat ahol megbízol az eladóban nem lehet baj.
Persze nem tesco-ban meg ilyen helyeket kell a gyüit, zöldséget beszerezni.
Még igy is olcsóbban kijön egy adag, mint az üveges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!