Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egynemű ikrek esetében a...

Egynemű ikrek esetében a kórházban csinálnak dns vizsgálatot arra vonatkozóan, hogy egypetéjű vagy kétpetéjű ikrek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
és nem derül ki a tb-által finanszírozva sehogy. :-(
2013. ápr. 6. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sem tudom a fiaimról 100 %ra. Az elején azt mondták hogy egypetéjűek, úgy is írták a papírra 8 hetesen, hogy egy petezsákban 2 embrió. Aztán külön burkuk volt, ott elbizonytalanodtak a dokik, viszont a méhlepény meg egy volt, és nem látszott hogy kettő nőtt volna egybe, nézték de egynek láttak mindenki mikor megszültem, úgyhogy 99% hogy egypetéjűek. Kérdezz rá a dokinál, és ha úgy van ahogy az egyik válaszoló írja, kérd a vizsgálatot. Én sem tudtam hogy lehetett volna kérni ilyet.
2013. ápr. 6. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

A kórházban tuti nem csinálnak, de magánklinikán 40 ezertől felfelé csinálnak, de nem újszülött korban, hanem kicsit később.

Újszülöttektől nem vesznek vért, hacsak nem muszáj, de lehet, hogy nyálból is működik, nem tudom a hivatalos teszthez milyen mintát kell adni :S

2013. ápr. 7. 01:11
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
A méhlepényt vizsgálják meg, nem a gyerekeket, kár hogy nem hiszitek el... :)
2013. ápr. 7. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Gondolom itt sokan keverik a szezont a fazonnal. Vagyis a méhlepény, burok stb vizsgálatokat a gyerekek dns vizsgálatával. pedig az nem ugyanaz.
2013. ápr. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!