Hét hónapos és nem ül még fel egyedül, nem kúszik, szerintetek kezdjek aggódni?
Kedves 18-as !
13- as válaszoló vagyok- Te nem tudsz olvasni, vagy a szövegértéssel van gondod??
Azt mondtam én ilyet nem láttam, nem azt, hogy nincs. (mármint a felülésre)
A stabil járásra pláne nem mondtam, enyéim is korán tanultak meg járni. Ha figyeltél volna, azt írtam, sokszor kamu (és tényleg, erre viszont ezer példát láttam). Nem mondtam egy szóval sem, hogy MINDENKI hazudik róla. Csak azt, hogy sokan. Csak tapasztalatból mondom, nem azért, mert jó poén.
Azt sem mondtam, hogy baj, ha korán tanul meg valamit, csak azt, hogy ERŐLTETNI nem szabad. Szóval melyik részével van gondod??
Egyikre sem mondtam, hogy gond, hogy kizárt és nem létezik, csak azt, hogy ritka. Az anyukák pedig mindeig szeretik jobb fényben feltüntetni a dolgokat. (újbb példa. 9 hónapos kisfiú anyukája: "a fiam tudatosan mondja, hgy baba" persze, mondja. mindenre. babababababa. és nyilván ha lát egy babát arra is babababa. meg minden másra.)
De azt sem mondtam hogy nem léteik olyan, aki tényleg mondja tudatoan hogy baba 9 hónaposan.
SZóval mindenre azt mondtam, én nem láttam, és ritka.
Olvasd csak vissza. (Sajnálom, hogy magadra vetted egyből, nem kellett volna, tudod, kinek nem inge.... )
De ez rettentően eltért az eredeti témától. Sajnálom az offot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!