Segítség! Spontán fogant négyes ikreket várok. De nagy a dilemmám?
Az orvos azt mondta,hogy a többi pici élete is veszélybe kerülhet,ha megpróbálkozom kihordani a terhességet,szóval javasolt a kettőre redukálás.
Félek.Ilyen helyzetben még sohasem voltam.Boldog vagyok,de...
Most mit tegyek?
A tanácsokat előre is köszönöm!
(Ha van valakinek kérdése,akkor írjon és válaszolok,ami esetleg ide nem írtam ki)
Valóban nehéz döntened.
De amiről nem írtak a hozzászólók: 4 babát nem valószínű, hogy végig ki tudsz hordani.
De ha egészségesek is lesznek, akkor el tudjátok őket tartani? Elég nagy a lakásotok mindannyiótoknak? Tudsz fogadni valakit, aki az első évben segít gondozni a babákat?
4 picit, főleg. ha koraszülöttek, egyedül nem tudsz ellátni. Hiába segítene a férjed, neki azért dolgoznia is kell.
Még 2 gyerekkel is elég nehéz, de néggyel lehetetlen.
Hát először is gratulálok neked!Viszont nem irigyelek most,hogy milyen döntés előtt álltok most.
Mindenképpen kérjél ki még másik orvos,orvosok véleményét,mik az esélyeitek.
De minél hamarabb,mert a hetek nagyon mennek.
Tényleg hány hetes terhes vagy most?
HUuuu...ez nagyon nehéz döntés lesz!Én nem tudom komolyan mit csinálnék a helyedben.
Ne haragudjatok,hogy nem reagáltam eddig,most látom csak,hogy mennyien válaszoltatok!Köszönöm!Nagyon tanulságosak...
Igazatok van,tényleg nehéz a döntésem.Férjemmel beszélgettünk erről és azt mondta,hogy szerinte is túl sok a kockázat,de én is így gondolom.Szerintem megogadjuk a doki tanácsát,mert félek a halva szüléstől meg kihordani négy babát azért...nem lehetetlen,de kockázatos.
Igen és még valami!Most még visszaolvastam a válaszokat:
A doki az egészségem miatt javasolta a redukálást.Nem vagyok elhízva,de kezdeti státuszú hipertóniám van és I-es típusú cukorbetegségem,születésemtől kezdve inzulininjekcióval (szervezetem egyalán nem termel inzulint).
7 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!