Egy edgyüdálló anyának vajon hagynak felnevelni négyes ikreket? Vagy már közbelép a gyámhatóság?
Tegyük fel,hogy még a szülés előtt elhagyja a párja,lakása-pénze még úgy ahogy van.Az önkormányzat kirendel mellé egy segítőt,de más semmi támogatása sincs.
Az anya jár pszichológushoz...
Mikor lép közbe a gyámhatóság,hogy elveszi a gyerekeit? Vagy olyat lehet,hogy pl. csak kettőt vesz el,vagy ha elveszik tőle,akkor az összeset?
(Nem megtörtént ill. fenálló eset,elméleti kérdés)
Azt azért nem értem, hogy miért teszel fel ennyire a földtől és a valóságtól elrugaszkodott témájú kérdést.
Szerintem az életben ez az eset SOHA nem fordul elő, így nem is lehet megválaszolni.
1. Négyes ikrekre az esély szinte minimális
2. Miért hagyná el a párja pont terhesség alatt?
3. Nem pszichológushoz, hanem nőgyógyász rendelésre járna 4. 4-es terhességgel, vagy bent feküdne végig s kórházban
Szerintem butaság az egész kérdés...
4 es ikrek nem olyan ritkák manapság a mesterséges megtermékenyítés korában...
apuka meg miért ne hagyhatná el, nincs rá semmilyen életszitu ami garantálná hogy apuka marad a családdal...
Sajna a gyámhatóságot az a tény nem igen érdekli hogy anyuka egyedül van idegileg anyagilag nem bírja, akkor lépnek közbe ha már a gyerek félholtan korházba kerül.
Elrendelnek ilyen olyan terápiát, kirendelnek egy segitőt aki anyit mond hogy márpedig szoritsa össze a fogait és csinálja.
Ha nem javul a helyzet viszik az összes gyereket és az életben nem adják öket vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!