Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a lányom neve?

Mi legyen a lányom neve?

Figyelt kérdés
Chloé tetszett eddig, de K-val nem szeretném, egyéb lány név ötletek? Szeretem a divatot, a tündéreket, a hosszú hajat, a kislányokat, a zöld színt, a természetet (csak egy kis ismertető rólam a névadás miatt). Ja és a hagyományos nevek kizárva pl.: Katalin, Márta, Anna és társaik.
2013. márc. 29. 22:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
57%
Fauna, Heléna, Elena,Amarilla,Hajna, Hajnalka,Norina, Neszta,Kála,Linett,Aisa,Kendra..............................a lista végtelen.
2013. márc. 29. 22:49
 22/41 anonim ***** válasza:
62%
Olyan nevet valassz ami otthon es kulfoldonon is ertheto, konnyen kimondhato, es van. Mert a gyereknek lesznek kis baratai stb, nem kell hogy csufoljak ertelmetlen neve miatt (ezt ugy ertem hogy idegen) A gyerekek gonoszak tudnak lenni azzal ami szamukra fura... Mi kulfoldon elunk, a ferjem kulfoldi. Lanyunk neve Olivia lett mert az itt is van es otthon is, es egeszen kulonleges.
2013. márc. 29. 22:49
 23/41 anonim ***** válasza:
54%

Keress egy külföldi névnaptárat, ha annyira olyan nevet akarsz, és olvasd végig, ne itt szivasd az embereket. Ez se jó, az se jó, amaz se jó, akkor miért nem te keresed? komolyan itt kell megkérdezned, vadidegen emberektől, hogy hogyan nevezd majd el a kislányodat?

Lehet lepontozni, de ez a véleményem. Keresőbe írd be, hogy külföldi nevek, és olyat választasz, amilyen tetszik!

(amúgy nekem a Kloé, Chloé-ról mindig a kloáka jut eszembe)

2013. márc. 29. 22:50
 24/41 A kérdező kommentje:
Olivia az nekem is nagy favoritom volt, de jöttek a rokonok... Szerintük Popejba volt egy ronda nő, aki szintén Olivia, és az jut eszükbe. Nekem utána kellett néznem, mert azt sem tudtam, hogy mi ez a mese vagy mi... Utolsó meg a kérdésemre válaszoljál ha már írsz, nem szórakozásból tettem fel.
2013. márc. 29. 22:53
 25/41 A kérdező kommentje:
Fauna ez nagyon tetszik, véleményetek róla? Hajna és Kála is. Hajna most tucatnév vagy sem? Régen használták? Hajnalkából lett? Kála névről milyen lány jut eszetekbe?
2013. márc. 29. 22:55
 26/41 anonim ***** válasza:
84%
Az Olíviát válaszd!! Kit érdekel, hogy az rokonaidnak mi jut róla eszébe. Szinte minden névhez társítható egy ilyen negatív személy, ebből ne csinálj gondot. Látod, te sem ismerted, a gyerekek meg még véletlenül sem fogják :)
2013. márc. 29. 22:57
 27/41 anonim ***** válasza:
72%
Na aztan a rokonyok nagy segitsegedre vannak am! Akkor ezzel az erovel barmi nevrol eszukbe juthat valami hulyeseg... Kulnben az a mesefigura Olive volt amit Oliv-nak ejtenek magyarul. Ennyit tudnak a rokonyok!
2013. márc. 29. 22:59
 28/41 anonim ***** válasza:
42%
Hat nekem a faunarol az állatvilág, a florarol meg a növényvilág ugrik be. A kettőről együtt meg a sziami ikrek az addams family-bol.
2013. márc. 29. 23:05
 29/41 A kérdező kommentje:

Nekem Nimfa is tetszett, de nem feltétlenül adnám névként. Ezért most elgondolkodtam a fent írt Faunán. Eléggé tetszik. Flórához képest kevésbé elterjedt, és még itt az engedélyezett nevek közt sem találom: [link]

Akkor talán nem is adhatom...

2013. márc. 29. 23:06
 30/41 anonim ***** válasza:
Bíbora....!
2013. márc. 29. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!