Mi legyen?! Abortusz? 5 hónapos a lányom és terhes vagyok ismét!
Tegnap ultrahang megállapította,hogy 6 hetes vagyok.2013 június 26-ra vagyok kiírva.A kislányom idén június 2-án született.1 év lenne a babák között.Nem szoptatok,és fog.gátló rendszeres szedése mellett lettem terhes.Nem tudom mi legyen.A korkülönbség nagyon kicsi lenne,segítségem semmi.Férjem reggel 9-től délután 5-ig dolgozik.6 óra mire hazaér.Anyósomék tőlünk 200 km-re.Az én szüleim még dolgoznak.Meg tudnék birkózni a feladattal,de iszonyat nehéz lenne.Anyagiak és a lakásunk alkalmas még egy babára.Az első terhességem nehéz volt/23.héten kinyílt a méhszájam,és 35.hétig kórházban feküdtem mozdulatlanul,36+5-re született/,bár a lányom idekint egy tündér.És ami még említésre méltó,hogy altatásos sürgősségi császárral született,16 óra színtiszta vajúdás után.Az orvosom azt mondta,hogy term.szülés kizárva,és a terhesség 37.hetén,kiveszik belőlem,mielőtt egy nagyobb jósló következtében szétválna a friss hegem.
Segítsetek!Esetleg példák ilyen kis korkülönbségre?
A mi kisfiunk 8 hónapos volt amikor újra terhes lettem, tudatosan akartuk. 17 hónap van köztük és jó nagyon. összenőttek hamar, nincs gond.
Nyugi mindent meg fogsz tudni oldani. Ne vetesd el, már tudod milyen egy baby, őt is szeresd nagyon. Nem hiába választott titeket szülőknek, legyen kistesója a gyereketeknek.
Ismerek több ilyen családot is, olyat is, ahol ikrek után jött ilyen kis korkülönbséggel a harmadik.
Ha ikreid születtek volna elsőre, az is hasonló lenne.
Ha minden körülmény adott, tartsátok meg! Jó testvérek lesznek!
második vagyok. Ki mondta azt a hülyeséget hogy évente nem szabad szülni????? Én szültem 2008. májusában és 2009 októberében, mind a kettőt természetes úton, a másodikat 4200 grammal 45 perc alatt, az elsőt 3500 grammal.
imádjuk mind a kettő kisfiunkat.
3 év miért lenne az ideális? vannak érvek és ellenérvek is persze, de mi csak a pozitív oldalát látjuk a kicsi korkülönbségnek.
Nekem másfél éve van a gyerekeim között, ismerősöméknél 1 év. NAGYON JÓ! Nehéz de nagyon jó! Kisfiam még csak 6 hetes, úgyhogy benne vagyok a kellős-közepében, segítségem nekem sincs, férjem többet odavan mint a Tied. De elvagyunk, kislányom is imádja a kisöccsét és én nagyon boldog kétgyerekes anyuka vagyok!
Az egészségügyi részéhez nem tudok hozzászólni, azt az orvosoddal beszéld át...
Férjed milyen állásponton van?
Én megtartanám! :)
Az első év nehéz lesz, de aztán összenőnek és egy áldáás lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!