Mi legyen?! Abortusz? 5 hónapos a lányom és terhes vagyok ismét!
Tegnap ultrahang megállapította,hogy 6 hetes vagyok.2013 június 26-ra vagyok kiírva.A kislányom idén június 2-án született.1 év lenne a babák között.Nem szoptatok,és fog.gátló rendszeres szedése mellett lettem terhes.Nem tudom mi legyen.A korkülönbség nagyon kicsi lenne,segítségem semmi.Férjem reggel 9-től délután 5-ig dolgozik.6 óra mire hazaér.Anyósomék tőlünk 200 km-re.Az én szüleim még dolgoznak.Meg tudnék birkózni a feladattal,de iszonyat nehéz lenne.Anyagiak és a lakásunk alkalmas még egy babára.Az első terhességem nehéz volt/23.héten kinyílt a méhszájam,és 35.hétig kórházban feküdtem mozdulatlanul,36+5-re született/,bár a lányom idekint egy tündér.És ami még említésre méltó,hogy altatásos sürgősségi császárral született,16 óra színtiszta vajúdás után.Az orvosom azt mondta,hogy term.szülés kizárva,és a terhesség 37.hetén,kiveszik belőlem,mielőtt egy nagyobb jósló következtében szétválna a friss hegem.
Segítsetek!Esetleg példák ilyen kis korkülönbségre?
Nos,segítségem lenne.Ha muszáj lesz,mert problémás lesz ez a terhesség is/remélem nem/akkor anyukám kivesz szabit,anyósom is el tud jönni.Úgy értettem,hogy nincs segítségem,hogy nincs mindennapi,nem tudom csakúgy "lepasszolni." Igazából többen írtátok,hogy nehéz lesz.Ez tény.De az a helyzet,hogy nem is ettől félek.Csak úgy általánosságban.Totál beparáztam.Nem volt tervezett baba,szerintem érthető,hogy megijedtem/meg vagyok ijedve.A kislányom egy tündér,mosolygós,vidám,nevetős,ő a terhesség minden gondját elfeledtette velem.Most még nincs hányingerem,remélem megússzuk.Ha valakinek még van jó története,kérlek nagyon írjatok,mert iszonyatosan stresszes vagyok.
De azt hiszem megtartjuk.Még lesz egy családi beszélgetés,meg igyekszem emészteni a dolgot.
ez a heges téma érdekes... lehet, hogy azért mondják, hogy 3 évenként egészséges szülni?
Tudom, hogy meg fogod tartani, hiszen tényleg csodás ajándék az élettől egy kisbaba.
csak nagyon nagyon nehéz lesz az elején? Hónapokig kórházban leszel, alig látod a "nagyobbat". Aztán mindkettőre éjjel-nappal 24 órában figyelni kell. Az egyikre azért, mert picúrka, a másik meg már megy, felfedez. Apuka melózik, szüleid is, anyósék messze... hát sok sikert!
már bocs, de miért evidens h ez a terhesség is problémás lesz? utolsó előttire reagáltam.
Miért biztos h hónapokig kórházban lesz?
Nálunk 2 év lesz a korkülönbség, én most úgy érzem, könnyebb lett volna egy 8kilós gyereket emelgetni, aki valószínűleg még csak csúszik mászik a szülésig, mint egy 12kilós extra eleven után szaladgálni egész nap. Jobban elfáradok, mint amikor még nem tudott járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!