Mi legyen?! Abortusz? 5 hónapos a lányom és terhes vagyok ismét!
Tegnap ultrahang megállapította,hogy 6 hetes vagyok.2013 június 26-ra vagyok kiírva.A kislányom idén június 2-án született.1 év lenne a babák között.Nem szoptatok,és fog.gátló rendszeres szedése mellett lettem terhes.Nem tudom mi legyen.A korkülönbség nagyon kicsi lenne,segítségem semmi.Férjem reggel 9-től délután 5-ig dolgozik.6 óra mire hazaér.Anyósomék tőlünk 200 km-re.Az én szüleim még dolgoznak.Meg tudnék birkózni a feladattal,de iszonyat nehéz lenne.Anyagiak és a lakásunk alkalmas még egy babára.Az első terhességem nehéz volt/23.héten kinyílt a méhszájam,és 35.hétig kórházban feküdtem mozdulatlanul,36+5-re született/,bár a lányom idekint egy tündér.És ami még említésre méltó,hogy altatásos sürgősségi császárral született,16 óra színtiszta vajúdás után.Az orvosom azt mondta,hogy term.szülés kizárva,és a terhesség 37.hetén,kiveszik belőlem,mielőtt egy nagyobb jósló következtében szétválna a friss hegem.
Segítsetek!Esetleg példák ilyen kis korkülönbségre?
Szia! Én csak most olvastam a kérdésed (mert egy mai kérdéshez becsatoltad). Nagyon örülök, hogy megtartottátok a babát, és hidd el, nagyon, de nagyon hálás leszel ezért magadnak, és nem fogod megbánni!
Nekem a negyedik gyerkőcöm volt 8 hónapos, mikor teherbe estem az ötödikkel (szoptatás és óvszer mellett). Bár terveztünk ötödiket, de kb. 3 év korkülönbséggel (mert az első 4 is elég sűrűn jött). Egy kicsit meglepődtem, de persze nagyon örültem neki! Igaz, én nekem akkor már volt 4 nem túl nagy gyerkőcöm, emellett elfért egy ötödik is, de egy kicsit én is izgultam a kis korkülönbség miatt. Végül semmi, de semmi fennakadást nem okozott, és a család kis kedvence a baby! Nálatok ugyan még kisebb a korkülönbség, de hidd el, annyival hamarabb össze is fognak nőni! Soha nem hallottam még olyat, hogy valaki megbánta volna, hogy megtartotta!
Ja, és még annyit, hogy 3 napja tudtuk meg, hogy megint van valaki a pocakban... Ez sokak számára felelőtlenségnek tűnik, de nekünk óriási öröm! A hatodik is! :-)
Ja, és még annyit, hogy egy ismerősöm császár után egy évvel természetes úton szült, mert annyira gyorsan ment minden, hogy nem volt idő megcsászározni! :-)
Kitartást és sok-sok örömöt kívánok Nektek!
Sziasztok!
13 hetes vagyok.Jól vagyunk.A kislányom Dóri baba,nagyon aranyos,várjuk a karácsonyt,a pocaklakóval együtt.Élvezem a terhességet,januárba megyünk 4D-re,remélem kiderül a neme.Mindegy,hogy kislány vagy kisfiú,örülünk neki,és ami a legfurcsább,és érdekes belegondolni,hogy tavaly ilyenkor Dórit vártam.Még emlékszem mindenre,színtisztán,sőt a névlista is megvan,amiből válogattunk.Ha kisfiúnk lesz,a Bence tetszik,ha kislányunk akkor életbe lép a Viktória.Rengeteget őrlődtünk Dóri születése előtt,hogy melyik név legyen,na most lehetne Viki babánk!:) Már örülök,hogy így alakult,biztos vagyok benne,hogy jó testvérkék lesznek!:)
Örülök nektek! Sok boldogságot, és örömteli babavárást!
Utolsó (6. babás) válaszoló
Én most olvatam végig a kérdésedet és a kommenteket mert egy másik kérdéshez csatoltad. Minden elismerésem a tiédsű és nagyon gratulálok.
Ha nem haragszol kérdezhetek valamit?
A heged hogy viseli? Én is most vagyok várandós a másodikkal és egy kicsit elgondolkodtam, hogy hogy fogja a heg bírni. Igaz én még csak a 6dik hétben járok. Nálad már most ellenőrzi a doki az állapotát?
Örülök, hogy jól vagytok. :)
Kiderült végül a baba neme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!