Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a babák látják a...

Szerintetek a babák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
kisfiam mindig felfelé néz és nyújtja a kis kezeit mintha azt akarná hogy valaki vegye fel.de nincs ott senki!értitek mire gondolok?szerintetek van ilyen?
2013. márc. 29. 18:46
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem igen.A múltkor a szüleim nem voltak otthon én vigyáztam a testvéreimre.A legkisebb éves múlt.Este felébredt,mert szomjas volt.Bevittem neki a teát aztán elnézett mellettem és elkerekedtek a szemei,valamitől nagyon megijedt annyira sírt,hogy csuklani is kezdett.Azt hittem valami új tárgytól ijedt meg,nem értettem.Kivettem és közelíteni kezdtem vele ahhoz a ponthoz,amire nézett.Minél közelebb mentünk,annál jobban sírt és ki akart mászni a kezemből.Kiabálta hogy ne ne ne,tesó ne,bácsi ne.Nem tudom azóta se hogy mit láthatott.De én a frászt kaptam.:s
2013. jún. 8. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!