Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a babák látják a...

Szerintetek a babák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
kisfiam mindig felfelé néz és nyújtja a kis kezeit mintha azt akarná hogy valaki vegye fel.de nincs ott senki!értitek mire gondolok?szerintetek van ilyen?
2013. márc. 29. 18:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valamit tuti látnak de hogy mit..Én azon gondolkodtam, hogy egész pici korukban mit néznek a fejünk felett? Olyat is csinált a kisfiad? Mikor ránk nézett,hol a szemembe,hol a fejem fölé mosolygott,úgy fókuszált mintha egy almát nézne a fejem tetején.
2013. márc. 29. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy látnak szellemeket. De vannak képzelt barátok, lehet, hogy velük társalognak.

Csak egy példa a tévhitek elterelésére:

Anyósom rákos beteg volt, és a férjem nagyon aggódott érte. Egyszer csak a lányom bejelentette, hogy itt van a mama. Most jött be az ajtón. Na, gondolhatjátok, hogy a férjemet a frász kerülgette, egyből hívta az anyját, hogy él-e még. Semmi baja nem volt, és akkor éppen nem is akart látogatóba sem jönni hozzánk. Szóval csak kitalálta a gyerek.

2013. márc. 29. 22:56
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
4-es vagyok! Azt nem írtam, pedig ez sajnos elég emlékezetes maradt rossz értelemben, hogy pár éves voltam, amikor reggel arra ébredtem, hogy egy kesztyűs kéz le akar húzni az ágyról, nem engedte el a kezem, ha akkor a Mamim nem jön be, akkor ki tudja hol vagyok most, és ezt nem álmodtam!!!!
2013. márc. 29. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van benne valami, hiszen ők még sokkal fogékonyabbak az olyan dolgokra, amiket mi már kiöltünk a fejlett és tudatos agyunkkal.

A babám néhány hetes volt csak, amikor fürdetés előtt a pelenkázón elvolt, aztán egyszer csak elnézett a fejem mellett, kitágultak a szemei, széttárta a karját, és elkezdtett iszonyatosan sírni. Addig nem is lehetett megnyugtatni, amíg ki nem vittük a szobából, és csak később vissza. Ez 2-3x történt meg. Próbáltuk kitalálni, hogy vajon az lehet-e a baj, hogy valami olyan tárgy került oda, ami még nem volt ott, de semmi....férjem elkezdett poénkodni, hogy biztos "halott embereket lát". Bármennyire is abszurd, elgondolkodtunk rajta, hogy talán van benne valami.

2013. márc. 30. 06:06
 15/21 A kérdező kommentje:
hát be vallom őszintén engem a frász kerülget amikor ezt csinálja a fiam!lehet hogy anyukámat látja aki szegény már 7 éve meghalt!mondtam a páromnak de elég érdekesen nézett rám,mintha megőrültem volna!de én is hiszem hogy látnak halottakat!
2013. márc. 30. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is van benne valami, de gondolom, ebben inkább azok a szülők hisznek, akik egyébként sem zárkóznak el a szellemek létezésének gondolatától. Az tény, hogy nekem is mind a két kisfiam 1-2 hónapos korukig nagyon néztek "valamit" háton fekve a pelenkázón, vagy a kiságyban. Mondhatnám, hogy a fényeket, árnyékokat, de valahogy "másnak" tűnt, mintha a levegőbe néznének, és annyira koncentráltak, nagyon lekötötte őket, sokszor, mintha el is akarták volna kapni. Én hiszek abban, hogy ők még annyira újak, tiszták, a frissen világra jött lelkük még máshoz is kötődik, hogy meglátnak olyat, amit mi már nem. Viszont én azt tapasztaltam, hogy ez 4 hónapos korukra elmúlik. Mindenesetre furcsa, amit itt sokan írnak, hogy "bácsikat" emlegetnek 2-3 évesen, talán ebben a korban inkább már kitalált barátokról lehet szó...de ki tudja?
2013. márc. 30. 08:50
 17/21 shona ***** válasza:
21%
hulyek vagytok?a kicsik idegrendszere meg nem eleg fejlett el el melaznak,bambulnak,nem oda neznek pontosan ahova akarod,mondjuk rad vagy a szemedbe.egy fuggony mozgasa,szine arnyeka,vilaga termeszetesen megnyugtato lehet illetve tetszetos.a kezeit persze,hogy hasznalnia kell,lassankent nem csak felfedezik,hogy van kez,de tudatosul bennuk,hogy az ovek es o sajat maguk tudjak iranyitani.hogy nezne ki akkor ha csak ott fekudne,mint egy darab fa?ahogy meg beszelni,jarni es szinte az evesen,es emesztesen kivul semmit nem tudnak,a tobbit tanuljak...ajanlok egy jo remisztos Thai filmet a cime:Colic nezd meg es tegy bellatasod szerint, a youtuben fent van angol felirattal. Ha hiszel az ilyesmiben,es nyugodtabb szeretnel lenni kereszteltesd meg a kicsit,ha meg nem hiszel Istenben ugy ebbol kovetkezik,hogy 100%-ban nincsenek szellemek!
2013. márc. 30. 09:16
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem igen! ez nem is kérdés nekem.. sokszor mosolyog valakire, valamire.. olyan is volt, hogy elkezdett sírni.. attól függ, mit/kit lát. Aki hisz az ilyenekben, fogékony az ezotériára, mindenképp elhiszi, hogy a gyerekek kb 3 éves korig látják a magasabbrendű lényeket. Aki nem hisz benne, az jön a tudományos magyarázatokkal..
2013. márc. 31. 19:10
 19/21 anonim válasza:
Szia! Szerintem aurank VAN. Ez nem hit kerdese, fenytöres, etc következmenye (energia). En erzem - es mindenki szerintem - amikor belepünk valakinek az un eröterebe. Na most a gyerekek ezt latjak meg. (Külföldön elek, nincs most ekezetem :) Kisleanyom (most 9 honapos) korabban volt, hogy fejem föle tekintett, miközben fele leptem boldogan es 100 szazalekig "tiszta energiakkal es a jelenben letezve" es gyönyörködött a "fejemen ülö Buddhaban" (szandekosan hasznalok szimbolumokat, nem kell felreerteni). Ha viszont gondterhelten, nem igazan a jelenben, hanem kicsit a multban (pl ma reggel felhuzott a parom) vagy a jövöben (pl mi lesz holnap?)merengve leptem hozza, volt hogy szinte megremült a "fejem teteje fölött levö dologtol". En voltam az, senki mas. En es a zavaros, szörnyü energiaim, amit a gyerek lat.Szkeptikusoknak mondom: a vizkristalyok is mas-mas alakot vesznek fel különbözö erzelmi töltetü szavak "hallatan". Azaz az anyagnak (a feny miatt, meg csomo mas dolog miatt vszeg) van egy szamunkra lathatatlan tartomanya is (a biologia oran megtanultuk, hogy igazabol nincsenek szinek, a fenytöres hatasara latszodik ugy, mintha lennenek... szoval itt kell keresgelni szerintem valahol, de nem vagyok tulkepzett e teren, vagy vmi nagy mester, hogy el tudjam mondani, csak erzem).Szoval a tiszta emberek es a gyerekek latjak a lathatatlan vilagot, de ebben semmi varazslatos, vagy "földöntuli" nincs, a vallasok teszik azza, de meg a valoban magas spiritualis intelligenciaval rendelkezök sem veszik "szo szerint" a dolgokat, egyszerüen csak megtapasztaljak. (Pl Jezus szinevaltozasa, meg az ilyen elemek a vallasossagban jelzik, hogy jelensegekröl beszelünk, amik mindig is voltak, amiota anyag van.)Szoval ugy gondolom, csak az anyag "lathatatlan" oldala, amit a babank meglat - helyesen.
2013. ápr. 3. 07:25
 20/21 Golan Trevize ***** válasza:

Valamit biztos, hogy látnak, vagy a látottakhoz nem létező dolgokat társítanak.

Én szkeptikus vagyok ilyen témákban, de az elmúlt hetekben az egyik fiamnak rendszeresen voltak érdekes megnyilvánulásai.

2013. ápr. 23. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!