Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feszültség levezetésére...

Feszültség levezetésére tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
5 hónapos babám nagyon nyűgös, szerintem jön a foga. Próbálok nyugodt maradni, hogy segíthessek neki, de néha nagyon nehéz, hogy 10 percet nem tudok nyugodtan ülni. Egyre feszültebbnek és idegesebbnek érzem magam, van valakinek bevált módszere a feszültség oldására? (Az nem segített, hogy átmentem a másik szobába sikítani egy nagyot, plusz nem tudom mit gondolnak a szomszédok miért üvöltök, mint egy állat egy kisbaba mellett:D)
2013. márc. 29. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
en is most kaptam be egy magneziumot 2 uvoltes utan:) A 4 honaposommal elbirok, a 4 evesem cseszett fel, de nagyon.
2013. márc. 29. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

5-ös!

tessék segítséget kérni!

a 4 hónapos gyerekre nem rákiabálni! nem felkapni hirtelen.

jézusom....

2013. márc. 29. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. 5-ösnek: Egyedülálló szülő vagy, nagy rajtad a nyomás, sokat vagy egyedül, és lehet, hogy a babából sem a legnyogodtabbat dobta neked a gép. Kérlek szépen, kérj segítséget, még mielőtt kárt teszel magadban vagy a babában. Pici még, ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is fog csinálni, mint amikért most kiabálsz vele. Ha rosszul kapod fel, nem elég hogy megijed (később komplexusos lehet,félhet tőled) de még meg is rándulhat akármije.

A Sedatif PC-t és Magnéziumot, valamint B komplex vitamint tudom ajánlani mindegyiteknek (hangulatért felelős hormontermelésre hat), babának esetleg a Viburcolt. És remélhetőleg jön végre a tavasz, menjetek sétálni sokat.

2013. márc. 29. 15:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, beszerzek MagneB6-ot. Sajnos az is nehezíti a helyzetet, hogy külföldön lakunk nincs kinn senki a családból és párom reggeltől estig dolgozik.

Az igazat megvallva nekem egyszer volt, hogy egész délelőtt nem aludt, és mikor nagyon sokadjára letettem újra felkelt. a kiságy mellett álltam és hiába normál hangon szólaltam meg hogy ez nem igaz, vagy mert hirtelen volt vagy megérezte a hangszínemet összerándult és elkezdett sírni. Én is úgy megijedtem, hogy egy órán át kánonban nyomtuk.

A legrosszabb, hogy magamra haragszom, hogy nem tudok jobb lenni, kitalálni hogy mivel segíthetek neki.

2013. márc. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!