Feszültség levezetésére tippek, tanácsok?
5-ös!
tessék segítséget kérni!
a 4 hónapos gyerekre nem rákiabálni! nem felkapni hirtelen.
jézusom....
Csatlakozom. 5-ösnek: Egyedülálló szülő vagy, nagy rajtad a nyomás, sokat vagy egyedül, és lehet, hogy a babából sem a legnyogodtabbat dobta neked a gép. Kérlek szépen, kérj segítséget, még mielőtt kárt teszel magadban vagy a babában. Pici még, ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is fog csinálni, mint amikért most kiabálsz vele. Ha rosszul kapod fel, nem elég hogy megijed (később komplexusos lehet,félhet tőled) de még meg is rándulhat akármije.
A Sedatif PC-t és Magnéziumot, valamint B komplex vitamint tudom ajánlani mindegyiteknek (hangulatért felelős hormontermelésre hat), babának esetleg a Viburcolt. És remélhetőleg jön végre a tavasz, menjetek sétálni sokat.
Köszönöm mindenkinek a választ, beszerzek MagneB6-ot. Sajnos az is nehezíti a helyzetet, hogy külföldön lakunk nincs kinn senki a családból és párom reggeltől estig dolgozik.
Az igazat megvallva nekem egyszer volt, hogy egész délelőtt nem aludt, és mikor nagyon sokadjára letettem újra felkelt. a kiságy mellett álltam és hiába normál hangon szólaltam meg hogy ez nem igaz, vagy mert hirtelen volt vagy megérezte a hangszínemet összerándult és elkezdett sírni. Én is úgy megijedtem, hogy egy órán át kánonban nyomtuk.
A legrosszabb, hogy magamra haragszom, hogy nem tudok jobb lenni, kitalálni hogy mivel segíthetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!