Anyukák, ti hogy tudtok kijönni anyagilag GYED-ből?
22 vagyok
Szüleimet nem kell támogatom,saját hülyeségeik miatt vannak rossz helyzetben.
Nagyszüleim pénzt nem fogadnak el,így őket úgy tudom támogatni,hogy rendszeresen bevásárolunk nekik.
Honnan veszed hogy tipikus újgazdag vagyok?
félmillió körüli bevétellel nem nevezném magam újgazdagnak,kocsink sincs,semmi extra.
Csak egy otthonos kis lakás,benne jópár kényelmi felszereléssel,sok gyerekdologgal.
Mint egy átlagos otthonnak kellene lennie.
Hozzászólásaim lehet felháborítóak,de ez van.
Aki úgy nőtt fel mint én,az érti mit írok,az inkább nem szül,minthogy úgy nőjön fel a gyereke mint ő.
Leírta hogy nyilván visszamegy dolgozni akkor hamarabb , nem fogja megvárni míg szandiban jár a gyerek télen...Plusz tanár azért emberek, nem wc pucoló úgy csináltok a fene nagy megértésében a 22 esnek (lehet megint lepontozni) mintha az lenne a NORMÁLIS és 100%ban elfogadott hogy úgy vállaljon mindenki gyereket ahogy ő áll!!! Az éhezés meg a szandi a másik véglet nem érzitek?
És még eszembe jutott milyen "király" lehet majd az ilyen "kedves" "megértő" és "toleráns" emberek gyerekeit nevelgetni majd akikben ugyanez lesz a hozzáállás mint a kedves szülőben, hogy ha nem keresel 500 ezret min. havonta (ez addigra már mondjuk 1 millió ft lesz) akkor szolgálj minket, a felsőbb réteget és dögölj meg szép csendben utód nélkül, eszedbe ne jusson gyereket vállalni...
Hát tudjátok szerintem inkább neveljen gyereket jó lelkű, toleránsabb, megértőbb és nem ennyire "kockán" látó ember mint az aki ennek az ellenkezője viszont minimum fél milliót keres. Mert ugye a gyerekvállalásnak nehogy már csak a havi jövedelem legyen az EGYETLEN fokmérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!