Maxi Cosi Tobi vagy Besafe X3?
Nagyon rosszul levős hányós, másfél éves fiamnak szeretnék másik ülést venni, a mostani Römer King.
Azok írjanak, akiknek szintén hányós a babájuk vagy nem szeret autózni, viszont az ülés váltás segített, és konkrétan ezek a típusok jöttek be. Köszi! :)
Szia!
Nézd meg melyiknek jobb a tesztje, gondolom nemcsak az számít hogy néz ki.
Én most adom el az enyémet 9-18kg Volt a 2,5 évesemnek kicsi a szíj ami benne van.
Most vettem egy Cybex pallas 2 fix-et 9-36 kg-ig
Ha előbb megtalálom, hogy 9-36 kg is van akkor eggyel kevesebb gyerekülést kellett volna vennem, mert ez folyamatossan alakítható attól függ mekkora a gyermek.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi én a Maxi Cosi-t választanám.
Nekünk BeSafe van, nagyon szeretjük.
De mi a baj a Römerrel? Alacsonyan ül benne? Vagy miért akarjátok lecserélni?
17:42-es vagyok
Most nézem, lemaradt az , hogy az én babámnak is Römer King ülése Volt, és állandóan ki akart szálni belőle meg a Maxi Cosiból is mondjuk az 1-13 kg -ig, egyiket Sem szerette .
Ebből az új ülésből meg kiszálni nem akar:)
Ja és a Römerbe többször belehányt ő is.
Csak azért cserélném le, mert az ülés váltástól várom a javulást. Akinek besafe-je van mindenki azt mondja, hogy kényelmesnek látja a babája számára. A tobiról meg azt olvastam, hogy viszonylag magas és jobban kilát.Ha ülésben ül minimum 2x hány, de, ha meg kiveszem, nem biztonságos....ezen örlődöm.
És a cybexnek ez a típusa dönthető?
A BeSafe is magas, simán kilát belőle a gyerek.
Nekünk Suzuki van, amiben szinte lent ül az ember.
A gyerekülés viszont van olyan magasan, hogy jó a gyerkőcnek. Ez 4 fokozatban dönthető. De youtube-on meg is tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!