Ekcémás babák anyukái? (kép)
Figyelt kérdés
Sztetek ez ekcéma lehet? már nem tudom mitől jönne neki elő ilyen foltok, piros, érdes, de pöttyök vannak benne (mielőtt jönne leszólás is már kértem időpontot bőrgyógyászatra de 1 hónap mulva kapunk!! )
2013. márc. 28. 10:33
11/13 anonim válasza:
Nekem a lányomnak volt nemrég kéz-láb-szájfertőzése.Az nézett ki így.Fürdésnél nem jön elő jobban?
Nekem is ekcémám van,de az nem így néz ki.
Háziorvos nem mond semmit?
12/13 anonim válasza:
Nem kell aggódni. (tudom, könnyű mondani) :) Nyugodtan nézze meg a bőrgyógyász is, ha már egyszer van időpont, ártani nem fog az biztos és ő jobban ért hozzá. Ha valóban allergia, azok nagyon jól kézben tarthatóak és általában kinövik a gyerekek. Neked kell majd rájönni mi okozhatja. Lehet az tej (ha kap már), liszt, tojás, ami majdnem mindenben van. Sajnos ezt ki kell tapasztalni. Lehet kérni allergia vizsgálatot is, de ezt a gyermekorvosotokkal kell megbeszélni. (Én voltam aki 99%-ra mondja az allergiát, nem tudom hányas voltam. :) )
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kedves Utolsó!
Nem aggódom magam halálra csak idegesít h nem tudok rájönni h mikor mitől jön épp mi elő:D
Igen megvárom a bőrgyógyászt csak jobb lett volna most 2 héten belül intézni valami megoldást , mert közbe engem műtenek majd nem emelhetek és kicsit bonyolult lesz ugy minden vizsgálatra elmenni :(
2013. márc. 29. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!