Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás babák anyukái? (kép)

Ekcémás babák anyukái? (kép)

Figyelt kérdés

Sztetek ez ekcéma lehet? már nem tudom mitől jönne neki elő ilyen foltok, piros, érdes, de pöttyök vannak benne (mielőtt jönne leszólás is már kértem időpontot bőrgyógyászatra de 1 hónap mulva kapunk!! )

[link]

[link]

2013. márc. 28. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez inkább meleg kiütésnek tűnik (én így hívom, akkor jön ki rajtam, ha hidegből melegbe megyek és fordítva, néha fürdésnél is), nekem van ekcémám, és nem ilyen, de gondolom a bőrgyógyász nem árt:)
2013. márc. 28. 10:36
 2/13 A kérdező kommentje:

De nem meleg mert kb 2 hete rajta van és hol nagyon piros hol csak érdes ott a bőr..a meleg kiütése más, de remélem nem ekcéma :(

[link]

[link]

2013. márc. 28. 10:38
 3/13 anonim ***** válasza:
egyébként én az ekcémámat szuperül kordában tartom shea vajjal, szóval nem gáz. na de ne legyen az!:) remélem jön valaki okosabb, hátha jobban tud segíteni.
2013. márc. 28. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom hogy ha ekcéma akkor ott vedlik is a bőr.De nem vagyok benne biztos!
2013. márc. 28. 10:44
 5/13 A kérdező kommentje:

jah nem azért gond mert nem lehet kordában tartani, csak tejfehérje gyanú miatt tartunk diétát eddig "csak" hasfájás volt, és mostanában furcsaságok vannak a paradicsomtól meg szalámitól (amibe nincs tej) ilyesmi a szája körül meg piros foltok és már nem tudok rájönni mikor mi okozza a tüneteket erre megjelentek ezek először a lábán majd tegnap a kezén..és nem tudom nem e allergia miatt jönnek ezek ki,

De köszönöm hogy írtál :D

2013. márc. 28. 10:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez előbb lesz alergia mint ekcéma!SZERINTEM!
2013. márc. 28. 10:50
 7/13 anonim ***** válasza:
akkor menjetek maszekban bőrgyógyászhoz
2013. márc. 28. 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez nem ekcéma, ez allergia. Étel allergia. Az ekcéma teljesen más. Nem vándorolnak ezek a pöttyök, foltok? Hol több hol kevesebb? De ez 99% hogy étel allergia.
2013. márc. 28. 10:54
 9/13 A kérdező kommentje:
F@sza..:( már így se tudom mi allergizálhat csak a paradicsomra jöttem rá... hiába írom nincs összefüggés.. :(
2013. márc. 28. 10:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Akkor lehet érdemesebb allergiára beutalót kérni..

annyi h előszőr csak a száján jött ki , utána láb és most a kéz..

2013. márc. 28. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!