Mit csináljak a kislányom fenekével?
Figyelt kérdés
Fogzik és megy a hasa, és szegénykének felcsapja a kis fenekét, de nagyon piros. A pelenkázás kész katasztrófa biztos fáj neki :( hagytam már szellőzni is a popsiját, kentem neugranormonnal, bephantennel sőt még tiszta zsírral is. Tegnap kezdődött a kipirosodás. Úgy sajnálom :(2013. márc. 27. 12:25
1/9 anonim válasza:
Nemrég mi is így jártunk.Hintőporral szórtuk csak és kamillás fürdő.2-3 nap alatt teljesen szép lett a popsija.
2/9 anonim válasza:
Nálunk a sudocrem vált be. Pelenkázáskor jó vastagon bekenem, és már következőre láttam a javulást. Esetleg kérdezd meg a védőnőt telefonon, neki nagyobb tapasztalata van az ilyesmiben.
3/9 anonim válasza:
Én még a scudokrémet tudom ajánlani. Azzal kentem neki mikor ilyen piros volt a popsija. Nagyon jó volt, nem egy nap alatt de szépen helyre tette a popsiját.
4/9 anonim válasza:
A Sudocremet nem szabad vastagon kenni!
Amúgy nekünk is ez vált be.
5/9 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, napi 8-9 kakival. Délután már nagyon piros és fáj neki. Kb. kétóránként 10-20 percet szellőztetem - szőnyegre törölköző, textilpelus és ő meztelen popóval. Utána sudokrém, ezt be kell masszírozni vékony (film) rétegben, a gyártó is így ajánlja, felesleges sok belőle. Reggelre rendbe jön, de másnap délutánra újra megy a műsor.
7/9 anonim válasza:
Bepanthen plusz nekünk az vált be, de a doktornő irt valami speciális kencét és az is nagyon jó és olcsóbb is.
8/9 anonim válasza:
egyaltalan ne hasznalj torlokendot, vatta langyos vizzel, vagy megjobb az aprobojtorjantea, ha nincs akkor kamilla, de ez szarithat. Sudokrem vekonyan, es legyen egesz nap pelus nelkul, vagy amennyit csak lehet. Figyelj arra, hogy ha pelus van rajta, ne legyen tul sok ruha alulrol, hogy ne melegedjen be feleslegesen
9/9 A kérdező kommentje:
próbálom többször szabadon hagyni, amennyit csak lehet, főleg fürdés előtt és után van tovább, sudokrémet majd holnap veszek, mert volt itthon de elfogyott most pedig nem tudok menni a gyógyszertárba :(
2013. márc. 27. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!