Mitol koszmos még mindig 19 honapos kislányom fejbore?
Mi csak Babé sampont használunk neki, mióta pár hósan kijött. Most 1 éves és még mindig ezzel mossuk a haját/fejét a fürdésnél. Nem sokat, csak egy kis cseppet teszünk rá és nincs koszmó azóta!
Amíg nem lesz nagyobb addig szerintem maradunk is ennél, mert egy flakkon nagyon sokáig kitart és mert bevált.
3 éves korig normális. Lányomnak is volt kb 1,5 évesen hónapokig. Orvos azt mondta 3 évs korig ez normális, olajozzam és enyhén a kefével dörzsölgessem mikor mosom neki. eltünt aztán.
3 év felett már nem lehet akkor valami gombásodás okozhatná, de ez még a babakori tuti. pont az orvos is ezért nem mond rá semmit.
A babé koszmó elleni sampont próbáltad már? Mi azt használtuk a kisfiamnál és el is tüntette, sőt még utána hetente egyszer azzal mostam neki nagyon sokáig. Drága, de sokáig elég és nálunk nagyon hatásosnak bizonyult.
Milyen sűrűn mosol a kislánynak hajat? hosszú haja van? Esetleg próbáld hetente többször, de már én is hallottam, hogy elég makacs dolgok tudnak ezek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!