5 hetes kislányom ha ébren van és nincs kézben sír. Mit tegyek?
Nem fáj semmilye, mert ha felveszem, hirtelen elmúlik minden vélt baja, nagyra nyílt szemekkel nézelődik, forgatja a fejét. Ha leteszem, pár mp és már sír is. Nem szeretném felszoktatni (lehet, h. már késő)
Hogyan tudnám leszoktatni a kézben levésről?
Nem vagy egyedül.
Az én kisfiam dettó ugyanezt csinálja. Van hogy a házimunkát meg sem tudom csinálni, mert olyan keservesen sír, hogy az már nem is sírás az már szó szerint ordítás/üvöltés. Ha kézben van, egyből megszűnik és hirtelen csend lesz.
A védőnőm mondta hogy anyahiányos. Velem akar lenni, a közelemben, hogy érezzen, lásson stb.
A forgő zenélő nekünk ideig óráig használ, egy idő után elunja.
Most a védőnőm hatására kezdem beadni a derekam a hordozókendőre, megpróbálom, hátha. Bár eddig nagyon ódzkodtam tőle, de kipróbálom.
Húsvétra meg kap fekvő vászonhintát, állítólag az a ringatózás is nagyon megnyugtatja őket. Hát kiváncsi leszek.
És a vászonhintából még látni is fog engem mert ha főzök akkor a konyha ajtón fog ringatózni, ha máshol leszek akkor máshol. A férjem majd megoldja ;-) hogy mindenhol legyen kampó.
Még azt elfelejtettem hogy nekünk a pihenőszék valamiért nem jött be eddig. Ha nagyobb lesz talán tetszeni fog neki, de most még sír benne.
Ezek lemaradtak az előző válaszomból.
hát figyi!9 hónapig egy test-egy lélek voltatok!
5 hetes babáról beszélünk...hát jóhogy Anya közelségére,védő-óvó karjaira,illatára van szüksége!
Vedd fel nyugodtan,hidd el nem fogod elrontani ezzel mert ha elkezd forogni majd kúszni-mászni az sokkal érdekessebb lesz neki mint Anya!
Ne hallgass senkire csak az anyai szívedre!!
Ha meg SOS dolog van kösd magadra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!