Kislányom nem akar kiskanálból enni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtük a hozzátáplálást. 4 és fél hós múlt, tápszeres. Eddig almával próbálkoztam de egyszerűen utálja a kanalat, és sír ha a szájába teszem. Hogyan szoktathatnám hozzá?2013. márc. 25. 16:49
1/6 anonim válasza:
várj még vele 1-2 hetet és lehet akkor már semmi gond nem lesz.
2/6 anonim válasza:
4 és fél hónapos babánál ez nem probléma.
Majd ha 10 hónaposan sem akarja bekapni a kanalat, akkor tedd fel újra ezt a kérdést.
Nem is értelek, már bocs.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert vannak babák akiknek ez nem okoz problémát ennyi idősen sem. Már hallottam ilyenről.
2013. márc. 25. 17:11
4/6 anonim válasza:
Nagyon sok pici idegenkedik tle. AMúgy is nagyon pici még.
5/6 anonim válasza:
Azt is megpróbálhatod,hogy az ujjadat beledugod az ételbe és azt a szájába. De szerintem sem érett még rá,az én fiam is ezt csinálta. 3 héttel később pedig már jókedvűen majszolt. Másfél hónapja kap mindenfélét,mostanra már tátja a száját,ha meglátja a kanalat. Majd belejön a babád,még hozzá kell szoknia.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor megpróbálok még várni. :)
2013. márc. 25. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!