Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi nagyszülőkről?

Figyelt kérdés

2 hónapja már hogy megvan a babánk, de még csak egyszer jöttek el megnézni a picit, meg a kórházban látták egyszer.

Nem szeretnek eljárkálni otthonról, s elvárták volna hogy húsvétkor mi vigyük a babát, busszal, mivel kocsink nincs. Nekik van, nekünk viszont átszállással kellene utaznunk, bár 30 km-re laknak, a két busz között lenne egy óra várakozási idő. Páromnak megmondtam, hogy nem fogjuk vinni a 2 hónapos kicsit, ne a gyerek utazzon ha látni akarják, ő közölte a szüleivel, akik nagyon nehezen értették ezt meg. Engem szörnyen elkeserít, hogy ennyire nem érdekli őket az unokájuk, s párom is bevallotta, hogy neki is fáj, de nem erőltetheti

2013. márc. 25. 20:46
1 2
 11/18 anonim válasza:
a saját anyám nem látta még a lányomat, a kórházba sem volt bent nállam, már 6 hónapos a babám.és nagyon rosszul esik:(
2013. márc. 25. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:

A békesség kedvéért (mégiscsak nekik is köszönhető a saját gyerekem, hisz az apát ők nevelték fel) én elmennék, de nem ebben a havazásban, hanem ha majd jobb lesz az idő.

Én rá voltam kényszerülve a 3 hetes gyerekkel a buszozásra, meg lehet oldani (egy egész flakon fertőtlenítőt vittem az útra). Sok konfliktus forrása a felesleges büszkeség.

2013. márc. 25. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én apósom kijelentette, hogy nem fogja megnézni az unokáját (nem is tette), anyósom 3 hetesen nagy kegyesen eljött megnézni, azóta talán 3x telefonált, a fiam most 9,5 hónapos. Az esküvőnkre sem jöttek el anno és ugyanígy viselkednek a lányukkal és annak családjával is. Mi nem visszük hozzájuk ezek után a gyereket az biztos. Hozzánk pedig többet ne nagyon tegyék be a lábukat, ezt már megbeszéltük a férjemmel. Szerintem ilyen nagyszülőkre nincs szüksége egy gyereknek. Szerencsére anyukám, apukám és apu felesége megadják a nagyszülői szeretet a fiunknak.
2013. márc. 26. 07:11
 14/18 anonim ***** válasza:
A fiam 7 hónapos a férjem apja 1x látta az. utcán mikor véletlen találkoztunk. Én is nagyszülők nélkül nőttem fel pedig élnek mai napig. Ez van sajnos.
2013. márc. 26. 07:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Anyósom a kisfiamat 1x látta (5 éves lesz áprilisban), a kislányom létezéséről szerintem nem is tud. (5 hónapos)

Amikor elváltak apósommal, megmondta, hogy neki megszűnt létezni a volt férje és a két gyereke is.

Nála még az sem igaz, hogy a lányához húz a szíve, ugyanis az ő gyerekét sem látta még.

2013. márc. 26. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Szintén zenész. Anyósom 1 éve nem járt felénk, épp vmiért meg van sértődve (sose tudni miért csak így 1-1 évekre eltűnik a képernyőről), de egyébként kb.4szer látta a gyerekeket. Apósom 3 gyerekünk közül egyetlen egyet sem látott, egyszer sem. ( 6 éves a legnagyobb).

(50 km.re lakik, éli világát).

Nem arról van szó hogy beszélünk és ők kérik hogy menjünk mi, vagy forszíroznák hogy menjünk, mert eskü összeszedném magam a gyerekekkel együtt és mennék ha ÉRDEKELNÉNK őket, de nálunk még erről sincs szó.

Az én szüleim sajnos nem élnek. Ők biztosan jönnének a gyerekekhez dehát ez már csak így megy, mindig a normális emberek mennek el hamarabb...

2013. márc. 26. 09:30
 17/18 anonim ***** válasza:
De mondjátok már meg, miért ilyenek ezek az emberek? nnyire nem kíváncsiak egy kisgyerekre? Ne engem szeressen, hanem nézze meg az unokáját! Nem??!!
2013. márc. 26. 12:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Pontosan! Bár én nem értem őket, mert velem nem volt semmi bajuk, mindig jóban voltunk, bár mindig mi jártunk hozzájuk azt hozzá kell tennem. De a babát igazán megnézhetnék mégha csak hetente egyszer is.
2013. márc. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!