Mit gondoltok az alábbi nagyszülőkről?
2 hónapja már hogy megvan a babánk, de még csak egyszer jöttek el megnézni a picit, meg a kórházban látták egyszer.
Nem szeretnek eljárkálni otthonról, s elvárták volna hogy húsvétkor mi vigyük a babát, busszal, mivel kocsink nincs. Nekik van, nekünk viszont átszállással kellene utaznunk, bár 30 km-re laknak, a két busz között lenne egy óra várakozási idő. Páromnak megmondtam, hogy nem fogjuk vinni a 2 hónapos kicsit, ne a gyerek utazzon ha látni akarják, ő közölte a szüleivel, akik nagyon nehezen értették ezt meg. Engem szörnyen elkeserít, hogy ennyire nem érdekli őket az unokájuk, s párom is bevallotta, hogy neki is fáj, de nem erőltetheti
A békesség kedvéért (mégiscsak nekik is köszönhető a saját gyerekem, hisz az apát ők nevelték fel) én elmennék, de nem ebben a havazásban, hanem ha majd jobb lesz az idő.
Én rá voltam kényszerülve a 3 hetes gyerekkel a buszozásra, meg lehet oldani (egy egész flakon fertőtlenítőt vittem az útra). Sok konfliktus forrása a felesleges büszkeség.
Anyósom a kisfiamat 1x látta (5 éves lesz áprilisban), a kislányom létezéséről szerintem nem is tud. (5 hónapos)
Amikor elváltak apósommal, megmondta, hogy neki megszűnt létezni a volt férje és a két gyereke is.
Nála még az sem igaz, hogy a lányához húz a szíve, ugyanis az ő gyerekét sem látta még.
Szintén zenész. Anyósom 1 éve nem járt felénk, épp vmiért meg van sértődve (sose tudni miért csak így 1-1 évekre eltűnik a képernyőről), de egyébként kb.4szer látta a gyerekeket. Apósom 3 gyerekünk közül egyetlen egyet sem látott, egyszer sem. ( 6 éves a legnagyobb).
(50 km.re lakik, éli világát).
Nem arról van szó hogy beszélünk és ők kérik hogy menjünk mi, vagy forszíroznák hogy menjünk, mert eskü összeszedném magam a gyerekekkel együtt és mennék ha ÉRDEKELNÉNK őket, de nálunk még erről sincs szó.
Az én szüleim sajnos nem élnek. Ők biztosan jönnének a gyerekekhez dehát ez már csak így megy, mindig a normális emberek mennek el hamarabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!