Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi a baj? (bővebbe...

Szerintetek mi a baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
6 hónaposom nyugtalanul alszik, fel-felébred és sokszor ráadásul sírva ébred. Nem tudom, hogy mit tehetnék, mit csinálok rosszul. Egyébként egy jókedvű, jól fejlődő baba.

2013. márc. 25. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Több ok lehet. Fáj a hasa (evett mostanában valami új dolgot?), fája foga, a frontot érzi...
2013. márc. 25. 08:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a 8 hónaposommal, mi semmit nem csinálunk rosszul egyszerűen nézz ki az ablakon mien az idő, ha van foga ha nincs fogzik kb 4 hónapos kora óta, fejlődési ugrás is van :) Hát türelem!
2013. márc. 25. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Fogzik.

Enyém éjjel sikítva ébredt néha. Kakija nem hígabb?

2013. márc. 25. 08:27
 4/8 A kérdező kommentje:

5 hónapos elmúlt, amikor elkezdtük a hozzátáplálást, de nem köthető ehhez a nyugtalan alvás, előtte sem volt valami remek alvó. Kakija nem hígabb, minden nap van 1-2 kaki, szerintem pocakja nem fáj (nem húzza lábát, agy ilyesmi).

Doktornő sem nagyon tudott okosat mondani, azon kívül, hogy "el kell kezdeni megnevelni a gyereket, kelljen hozzá apuka éjjel, ne kapjon kaját, csak max. teát/vizet...pár éjszaka bőgni fog, de majd hozzászokik". Gáz, ha én ezzel nem értek egyet? Este a doki a tanácsára adok kb. harmad adag Sinlac-ot szopi után, de ez sem váltotta meg a világot. Ráadásul most bő egy hete, minden este 37,2 lesz hóje....doki szerint vagy kicsit megfázott (orrából semmi nem jön), vagy a foga (ami még tuti nem akarja áttörni az ínyt egyébként), nem kell ezen idegeskedni. :S Én azért nagyon sajnálom szegénykémet és nem tudom, hogyan segíthetnék. Totál tanácstalan vagyok...

2013. márc. 25. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Egy hete nyűgös a lányom, nem tudtam rájönni hogy a foga jön e vagy beteg lesz. Egy hétig csak nyűgös volt és kitotóztam hogy talán fájhat a hasa. Tegnap kezdett el köhögni ma folyt az orra. Elvittük dokihoz mert reggel hányt is. Úgyhogy lehet bujkál benne is valami. De remélem nem!
2013. márc. 25. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:

A doktornő nem normális, őt kéne megnevelni két nagy pofonnal.

Fogzik. Egy hét múlva kocogni fog a kanál. Nagyon durva dolgokat tudnak produkálni ilyenkor (a takonykór és a hasmenés szinte minimum) én még a harmadiknál is kihívtam pánikolva az ügyeletet, annyira sírt a lányom és lázas is volt. Szerencsére 3 gyerekes apuka volt az orvos és ő mondta, hogy nyugi, ez csak fog. Igaza volt.

Most a legkisebb is elég sok mindenben hozza rám a szívbajt, de egy hét szenvedés után mindig fog a vége.

2013. márc. 25. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nézessétek meg! Nekem 36 hetesen ugyanilyen tünetek mellett halva született a kisfiam. Egészséges volt, a köldökzsinórba tekeredett bele! Azért mozgott keveset.
2013. márc. 25. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok! Egyedül az utolsót nem igazán értem....ezt biztosan erre a kérdésre szántad kedves válaszoló? :)
2013. márc. 25. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!