Miért így ér hozzám? Kisfiam lassan 9 hónapos lesz, és az arcomhoz úgy ér, hogy megmarja, a hajamat húzza. Nagy fájdalmakat okoz.
Figyelt kérdés
Megszakad a szívem, mert ő a mindenem, mindent megteszek érte, és nagyon fáj (a fizikai fájdalmon túl, mert sokszor olyan, mintha kitépne egy darabot az arcomból), hogy ilyen durván tud csak hozzám érni. Mindent kipróbáltunk már, minden alkalommal mutatom neki, hogy simi-simi, mondom, hogy fáj, ne ilyen durván, de nem használ. Nagyon el vagyok keseredve. Van valakinek hasonló tapasztalata?2013. márc. 24. 19:57
21/22 anonim válasza:
Nekem is első babám és a napokban kezdte el a furcsa szokást. Tépi a hajam,markolja a bőröm,belenyúl a szemembe,az orromat le akarja szedni a helyéről.. Gondoltam,hogy nem direkt csinálja,de elgondolkodtam azon is,hogy vajon ez mennyire gyakori. Nem csodálom,hogy rosszul esik. Fáj,mint az állat,nekem is folyt már a könnyem egy cici cibálás után. Nem kell lehurrogni a kérdezőt! Teljesen rendes volt és megköszönte a válaszokat.
22/22 anonim válasza:
Szia. Lehet , hogy már nem aktuális de azért leírom , hátha valaki jár erre :) Kisfiam(9hós) ugyanezt csinálta. Anyukám engedte neki mert jajj de vicces , hogy tépi és nevet rajta. Most ott tartunk , hogy ha lát egy kisbabát megy és megtépi , nem érti miért nem lehet hiszen a Nagyit is lehetett. Ez náluk rermészetes , Ők nem tudják , hogy az fáj nekünk. Megmutattam , hogy a "ciróka" szerintem sokkal viccesebb mint amit eddíg csinált , odavittem Anyukámhoz , hogy Őt is cirógassa . Annyira tetszett neki , hogy dícsértük és nevettünk , hogy úgy néz ki sikerül megoldani ezt a problémát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!