Szerintetek akkor érdemes együtt lenni mikor, nagyjából középidő tájt az "ovus" fájdalmakat érzem vagy utána amikor mind ez elcsillapodik?
Legutolja elött dec 6-án jött meg. Most jan 5-én volt az utolsó. Már 15-16-án elkezdődött hogy, fáj a hasam egyik oldala. Némelykor meg a másik oldala. Tegnap délután elcsillapodott minden.
Annyi maradt hogy, a mellbimbóim érzékenyek de ennyi.
A tf nyák is tegnap délutánra majdhogynem elmúlt.
Mit gondoltok lemaradtam a megfelelő alkalomról?
Múlt hét kedden hogy, elkezdődtek a fájdalmak voltunk is együtt de gondolom az nem számít bele a baba tervezésbe hiszen talán korai volt. A ciklus.hu 17-ére írta a tutit de nekem az is korai volt. Van két gyermekem és nem voltak ilyen gondjaim. Viszont a harmadikra vagy bő 2 éve várunk és semmi. Így gondoltam áttanulmányozom a témát. Nagyjából a feljebb említett dolgok történtek ebben a ciklusban. Ha férjem vágyai is úgy akarják akkor még ma este/éjjel együtt leszünk de már nem is a babáért mert úgy gondolom azt lekéstük. Talán még tegnap éjjel.....hiszen a pete ha jól tudom 24órát él....
Most éjjel csak a vágyak a túltengők....
Na mindegy is. Senkit sem szeretnék feltartani de érdekelnének nagyon a vélemények, tapasztalatok....
Kérlek írjatok. Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!