Erre mit kellett volna válaszolnom?
Figyelt kérdés
Barátnőm meséli,hogy már 3.napja alig alszik napi 2-3 órát,mert átnyügösködi a 2 hós babája az éjszakát és már annyira fáradt volt,hogy beadott a babának egy fél germicid c kúpot,hogy legalább egy éjszakát aludjon!látta rajtam,hogy meg van a véleményem arról,hogy nem adnék a gyereknek gyógyszert,ha nem is beteg és megkérdezte,hogy én "miért?mit csináltam volna ilyenkor kínomban?"aláírom,hogy szar lehetett neki ennyi alvással,mert nappal nem tud pihenni a 2 éves kistesó miatt,segítsége meg nincs,mert a férje külföldön dolgozik,de én nem mertem volna ezt megcsinálni...2013. márc. 24. 18:36
11/12 anonim 

válasza:

melyik az a szerencsétlen amelyik lepontozott?
12/12 anonim 

válasza:

3-as pontoz le mindenkit!a nyomorult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!