Egy jó ötlet kellene, hogyan jut el a keresztfiam az oviba?
Nővéremnek 2 napja születt babája.Van még neki egy 3 éves kisfia aki most ment oviba.Csak az a baj hogy még nem volt meg a kisbaba tesóm el is hordta oviba a gyereket, de most hogy vigye?Az apuka fuvarozik, tehát éjszaka 3-kor már megy dolgozni.De Bálintnak már 8-kor az oviba kellene lenni!A kislány nem biztos hogy eszik vagy felkel mikor kell.A mama ( csak egy van) másik városba lakik és nem tudja oviba vinni!Meg nem is lehet elvárni hiszen dolgozni jár.Nekem is kicsi a gyerekem meg még a város másik végén lakom én sem tudok segíteni, teljes tanácstalanok vagyunk és már hétfőn ovi!!
Van valami ötletetek????
Szia ! Én már két hetesen vittem a babát magammal az oviba. Főleg ha kocsival mennek , akkor gyorsan megjárják.
Az ilyen picik még szinte egész nap alszanak , az autóban pedig biztosan elalszik.Lehet a nagyobb gyereket egy kicsit előbb vinni , ha éppen ügy jön ki a kicsi etetése , vagy egy kicsit később is, legalább is nálunk nincs ilyen szigorú érkezési idő és az óvónők is biztosan megértik , hogy nem tudtok mindig ugyanabban az időben érkezni.
Amikor nekem megszületett a pici, akkor 2 hónapig itthon volt az 5 éves lányom velünk. Mondjuk pont január és február hónapban. Tőlünk gyalog 2 perc az ovi, de én jobbnak láttam itthon tartani. Először is a betegségek miatt, másodszor pedig így nekem is könnyebb volt. És még neki is jó volt, mert könnyebben megszokta a tesót.
Azt írod muszáj oviba járnia a nagyobbnak, mért muszáj???
Engem imádtak az óvónénik, azt mondták nagyon jól csináltam, hogy itthon volt velem a nagyobbik! Szerintem mindegyikünknek így volt a legjobb, így én ezt tudnám ajánlani a nővérednek is.
Köszönöm a válaszokat!:-)
Nem muszály oviba vinni, csak valakinek írtam vmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!